Djevojčica je pitala svoje susjede da joj budu djed i baka, a godinama kasnije je otkrila njihovu tajnu

Djeca žele mnogo toga, no najviše žele biti okruženi obitelji koja će ih voljeti.

Katelynn Martinez je imala divnu majku. Imala je i oca koji ju je jako volio. No, njezin je otac bio vozač kamiona tako da je provodio većinu godine na putu.

Katelynn nije imala braće ni sestara tako da je uvijek tražila drugu djecu za igru. Tijekom jedne takve potrage, naišla je na stariji par, svoje susjede, koji su bili jako dragi prema njoj.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Par, Arlene i Bill su voljeli pričati s njom preko ograde. Prvi put kada su se upoznali Alrene je dala Katelynn jagode iz svog vrta.

Kako su mjeseci prolazili, tako se Katelynn sve više zbližavala s Arlene i Billom. Svaki bi dan odlazila do njih, a jedan takav dan im je pokucala na vrata, sjela u njihovu dnevnu sobu i upitala ih: „Želite li biti moji djed i baka?“

Arlene i Bill su se jako iznenadili tim pitanjem. Zapravo, počeli su plakati. Oni nisu imali djece tako da su mislili da nikada neće imati priliku biti djed i baka.

Tada je Bill dobio ideju. Naravno, nije bilo moguće službeno imenovati Katelynn njihovom unukom. No, on je na internetu našao obrazac za posvajanje te ga je isprintao. Njih troje su ga potpisali, a Bill ga je uramio i stavio na zid u dnevnu sobu gdje je ostao više od deset godina. Cijelo to vrijeme je Katelynn bila u jako bliskim odnosima sa svojom bakom i djedom. Oni su voljeli slušati kako joj ide u školu, koje hobije ima i što želi raditi kada završi školu. Arlene bi pomagala Katelynn sa raznim projektima kao što su šivanje ili slikanje.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Bill ju je učio kako voziti automobil.

Pri završetku srednje škole Katelynn im je rekla da ne zna hoće li na fakultet jer je jako skup. No, Bill i Arlene su ju ohrabrivali da se pokuša upisati, a kada je bila primljena otkrili su da su štedjeli gotovo 10 godina upravo za njezin fakultet.

No, prije nego je otišla na fakultet Katelynn je željela znati zašto Bill i Arlene nikada nisu imali djece. Tada je otkrila njihovu tajnu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Oboje su dolazili iz problematičnih obitelji i bili su jako siromašni. Arlene je imala problem s alkoholom, a kada se otrijeznila i vratila na pravi put bilo je prekasno za djecu.

Katelynn je tada otišla na fakultet, a Bill i Arlene su joj cijelo vrijeme pomagali.

2013. Bill je nazvao Katelynn kako bi joj rekao da je Arlene preminula. Samo dva dana prije obljetnice njihova posvojenja.

Tijekom pogreba Bill je rekao da je Arleneina najveća radost u životu bilo odgajanje njihove unuke, Katie.

Katelynn nije znala da je Billu i Arlene toliko značilo to što su bili dio njezina života. Njihovo zajedništvo ispunilo je velike praznine u njihovim srcima bez obzira na to što nisu bili u krvnom srodstvu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts