Djevojčica (2) je nestala iz kuće, nakon dva dana ju je policajac našao: ”Zagrlila me i nije me htjela pustiti”

Dvogodišnja djevojčica je nestala iz obiteljske kući te se izgubila. Nakon dva dana ju je policajac našao, a ona ga nije htjela pustiti iz zagrljaja.

Nitko ne želi zapeti sam u šumi, usred noći. Zamislite da ste zapeli po noći u šumi. Kraj vas nema nikog, čujete tek čudne zvukove. Vaš je jedini pratitelj strah. Vaš je prvi instinkt da pobjegnete iz mraka, ali ako ste 2-godišnje dijete, ne znate gdje krenuti. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Ovo se dogodilo jednoj 2-godišnjoj djevojčici u SAD-u. Djevojčica je preko vikenda nestala, a svaki je sat smanjivao šanse da će ju pronaći zdravu.

Djevojčica je bila sama. Moguće je da je ozlijeđena i da zapomaže roditelje, a moguće je i da će se sama vratiti kući. U svakom slučaju, policajci su se organizirali u potragu. Ništa se ne smije prepustiti slučaju.

Po danu je situacija još i dobra, ali kada padne mrak, postane hladno, vidljivost je mala, životinje postaju aktivne, a čovjeka obuzme strah. Policajci su se utrkivali s vremenom.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

„Kod nestale djece situacija se može naglo pogoršati. Vrijeme je najvažniji faktor u ovo doba godine. Iako je temperatura bila blaga, ona naglo opada“, rekao je jedan policajac.

Policajac Brian je objasnio postupak. Kucao je susjedima na vrata i zamolio ih je da pregledaju svoja dvorišta. „Počeo sam kucati na vrata susjedima, da provjere svoja zemljišta. Oni su zvali svoje susjede i bili su od pomoći“, rekao je.

Policajac našao izgubljenu djevojčicu

Nisu mogli pronaći djevojčicu u blizini grada

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Nisu mogli pronaći djevojčicu u blizini grada, pa su odlučili pregledati planine. „Ne bih mogao zaspati po noći da nismo pregledali te planine. Pogledao sam vrh, a mogla su se vidjeti samo stabla i blato“, rekao je Brian.

Nakon nekoliko sati potrage, pronašli su trag, a naposljetku i djevojčicu. Brian je ugledao predmet roza boje. Kada su potrčali, vidjeli su da je to djevojčica koja leži okrenuta na kamenu.

„Slijedio sam potok i pronašao sam dijete. Ležala je okrenuta na stomaku, na kamenu. Trčao sam što sam brže mogao. Kada sam vidio da miče rukama i nogama, znao sam da je živa. Srce mi je potonulo. Adrenalin je udarao. Potrčao sam prema njoj i ona me odmah zagrlila. Nije me htjela pustiti“, rekao je Brian.

Iako je uplašena, djevojčica je sigurna i bez ozljeda.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts