EVO KAKO DA VAM NA SUHIM MJESTIMA ZA 7 DANA NIKNE GUSTA TRAVA: Treba vam samo jedna stvar, rezultat će vas oduševiti!

Iznenadit ćete se

Vjerovali ili ne, sve što vam treba je pivo. I važno je da znate da koristite ono pravo, a ne lajt verziju ovog napitka. Može da bude svježe, toplo ili hladno, nije važno. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Sve što niste znali o pivu

Pivo je jedno od najstarijih i najčešće konzumiranih al?oholnih pića na svijetu i treće najpopularnije piće poslije vode i čaja. Pivo nastaje vrenjem žitarica, najčešće od ječmenog slada, ali i od pšenice, kukuruza i pirinča. Kroz postupaka varenja, fermentacijom skrobnih šećera u neprevrelom al?oholu nastaje etanol i karbonizacija što daje pivo. Ubraja se u slabija al?oholna pića, sa 3 — 13 odsto alkohola. Jedno od najstarijih pića koje se koristilo još u starom Egiptu.Danas je veoma zastupljeno u cijelom svijetu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Već nam je svima poznato da je pivo puno hranljivih sastojaka, koje je sposobno da neutrališe azot iz urina kućnih ljubimaca.

Mrtva tačka u vašem travnjaku će apsorbovati šećere i hranljive materije, pomažući tako zemljištu ispod. Pivo djeluje kao đubrivo i objezbeđuje hranljive sastojke za rast nove trave. Pivo će ojačati travu i neutralisati azot u urinu kućnih ljubimaca. Pivo takođe uklanja gljivice.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Za mrlju od oko 30 cm treba da koristite 0,33 piva. Prema dosadašnjem iskustvu, pivo je potrebno da djeluje oko nedjelju dana.

Po potrebi možete da dodate još piva ako zatreba.

Takođe, ukoliko želite da imate bujniji travnjak, treba da pospete šećer. Marija iz Loznice to čini svakog aprila i kaže da travnjak nikad ljepše nije izgledao, a efikasnost sećera su potvrdili i stručnjaci.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts