Dječaku je bilo žao beskućnika, a onda je krenuo u akciju

Dječaku je bilo žao beskućnika kojeg je vidio pa je krenuo u akciju. Iako nije imao puno novca, to ga to nije spriječilo u naumu da pomogne drugima.

Kršćansko sklonište za beskućnike u Illinoisu objavilo je da hitno traže namirnice i potrepštine za siromašne. Pomoć im je došla iz nenadanog izvora.

Mnogi ljudi danas smatraju da djeca misle samo na sebe. No, oni nisu čuli za osobe kao što je Nathan Simons.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Nathan ima 9 godina, jako voli gledati YouTubere. Jednog je dana jedan od tih YouTubera odlučio naučiti svoje gledatelje o važnosti darivanja potrebitima. Nathan je gledao kako njegova zvijezda daje stotine tisuća dolara potrebitima. Te su ga snimke inspirirale da i sam počne darivati.

On nije imao jako puno novca, ali ga to nije spriječilo u naumu da pomogne drugima.

Otkrio je objavu skloništa te je odlučio pomoći. To je rekao svom tati – pitao ga je da isprazni svoj račun i kupi potrepštine ljudima kojima je to bilo jako potrebno. Njegov je otac vrlo radosno pristao. Rekao mu je da ima ušteđenih 150 dolara, ali da će on još nadodati toliko kako bi mogao potrošiti ukupno 300 dolara. Nakon banke otišli su u lokalni Walmart gdje su napunili kolica odjećom, obućom, hranom i pićem.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Na svu sreću, sklonište je objavilo što sve trebaju tako da im je bilo lakše kupovati.

Napunili su kolica do vrha, a nakon plaćanja su se uputili u sklonište. Kada su tamo stigli, volonteri nisu mogli vjerovati što vide.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Prvi put u nekoliko mjeseci su imali dovoljno potrepština za sve. Bili su neopisivo zahvalni ocu i sinu te su im srdačno zahvalili. Nathan Simons bio je vrlo skroman rekavši da je to bila prava stvar za učiniti.

„Osjećam se dobro. Bilo bi mi lijepo da sve to mogu imati za sebe, ali ponekad moram misliti na druge ljude“, rekao je Nathan.

Ispalo je da je Nathan ujedno bio najmlađi donator skloništa. Na putu kući mu je otac rekao da se ponosi njime. Također ih je snimila i lokalna televizijska postaja, a uskoro su postali i Facebook hit.

Njihovo dobro djelo tako je postalo uzor mnogima. Bravo dečki.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts