DA LI JE PREPOZNAJETE? OVU PJEVAČICU SVI SMO VOLJELI, A NEDAVNO JE PROSLAVILA 67. ROĐENDAN: Ko je ona?

Lgendarna škotska glazbenica Annie Lennox krajem prošle godine proslavila je 67. rođendan, a na Instagramu je objavila fotografiju pokraj koje je napisala kako “stari, ali još bjesni” (“ageing but rageing). 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Annie se referirala na fotografiju koju je na Twitteru objavio stanoviti Jason Strummer. “Pozdrav Jasone Strummeru! (jeste li u vezi s pokojnim velikim Joeom?) Očito ste stvorili Twitter trend svojim upitom tko je ta osoba… OVA osoba..!! Dakle, možete li napraviti razliku između osobe u kamuflaži i biljke?? Haha! Stvorimo još jednu Twitter oluju, hoćemo li?!!!) Starim, ali još uvijek bjesnim! Blagoslov i ljubav…”, napisala je pjevačica grupe Eurythmics. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Nakon odlaska iz Eurythmicsa Lennox se posvetila solo karijeri, a posljednjih godina okrenula se dobrotvornim kampanjama i političkom aktivizmu. 

Prije dvije godine otkrila je da radi na novim pjesmama dok je u izolaciji sa svojim suprugom Mitchellom Besserom i kćeri Lolom. Pjevačica je bila emotivna dok je obožavateljima govorila da joj je pandemija koronavirusa i zatvaranje bilo ”vrlo izazovno” te da se glazbom koristi kao načinom da se podigne.

d3icfjxxkaarien
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts