ČUVENI RUSKI KARDIOLOG MJASNIKOV IZRIČIT: Ako želite zdravo srce, ove namirnice pod hitno ubacite u ishranu!

Ova hrana je spas! Može značajno da nam produži život, tvrdi on

Konzuiranje zdravih namirnica ključno je za očuvanje zdravlja cijelog organizma, od prevencije i liječenja od raznih virusa, do produženog životnog vijeka, ističe poznati ruski ljekar i televizijski voditelj, Aleksandar Mjasnikov.

On je priznati kardiolog, a svaka njegova riječ se pažljivo sluša. Na pitnje kako što duže ostai zdrav, očuvati srce i izbjeći druge zdravstvene komplikacije, on je rekao: “Dokazano je da određena hrana ima blagotvorno dejstvo na naš orgnizam, te nam samim tim pomže da živimo duže. Takođe, veliku ulogu igra i genetika, ali je vrlo važno pravilno birati hranu.”

U ovih sedam namirnica za dug život se on kune:

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

1. Povrće

Među povrćem izdvajaju se karfiol i brokoli. Ako se često konzumiraju, aktivira se prirodni sistem za detoksikaciju. Povrće smanjuje mogućnost nastanka malignih tumora.

2. Voće

Da biste imali dug i zdrav život i sprečili kardiovaskularne bolesti, potrebno je svakodnevno pojesti dve porcije voća i tri povrća, objašnjava grupa američkih dijetetičara, a navodi ruski doktor. Rezultati istraživanja koje je sproveo ovaj tim otkrili su da je dnevna potrošnja pet porcija voća i povrća povezana sa manjim rizikom od umiranja.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

3. Morski plodovi

Nezasićene masne kiseline u morskim plodovima su spas za srce, ali i ostaale organe. Takođe, imaju vrlo dobra antioksidativna svojstva.

5. Orašasti plodovi

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Rezultati studije sprovedene 2020. godine došlo se do zaključka da zamjena životinjskih proteina biljnim proteinima smanjuje smrtnost bilo kog uzroka. Naročito korisni su bademi.

6. Tamna čokolada

Tamna čokolada sadrži flavonoide, a oni poboljšavaju cirkulaciju i mentalnu budnost. Istraživanje je pokazalo da čak može i u znatnoj mjeri da ojača imuni sistem.

7. Bijeli luk

Svima nam je već poznato koliko je bijeli luk ljekovit. On blagotvorno djeluje na krvne sudove i znatno smanjuje rizik od kardiovaskularnih bolesti.

(Stil.kurir.rs)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts