Rođena s osmijehom : Najveselija fotka s carskog reza koju ste ikad vidjeli! (FOTO)

Kakav god porođaj imali, dug, težak, lagan, brz, onaj prvi susret s novorođenim djetetom najljepši je trenutak u životu svakog roditelja. Fotografije s poroda najčešće prikazuju razdragana lica roditelja, a niko ne očekuje da će beba koja je tek došla na svijet biti nasmijana. Zato je ova preslatka fotografija s carskog reza toliko posebna.

beba-osmijeh
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Ne samo da su mama i tata oduševljeni, već se i beba smije kao da je najsretnija na svijetu! Kako izgleda beba nakon poroda?

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

“Znate ono kad je beba takva diva da se rađa s osmijehom? Carmel je zvijezda! Čestitke mami“, piše ispod ove fotografije koja je podijeljena na Instagramu.

Iako su sve fotografije s poroda prekrasne, na ovoj jednostavnoj fotki bez filtera vidi se čista radost i uspjeh koji osjeća majka nakon porođaja, prenosi klokanica24sata.hr. I dokazuje da se ništa ne može usporediti s ovim trenucima, bez obzira kako je beba došla na svijet, vaginalnim porodom ili carskim rezom.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts