Bosanci, Hrvati, Srbi I Crnogorci Ušli U Kafić U Berlinu: Nećete Vjerovati Šta Se Desilo – Slika Koja Je Zapalila Internet, Ali Ujedno I Slama Srce!!

Ovih dana na internetu kruži jedna slika koja je vrlo brzo postala hit na društvenim mrežama, a čisti je dokaz da je zemlje sa Balkana napustilo puno mladih i dau svoj život nastavili “tamo negdje”.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

“Bosanci, Crnogorci, Hrvati i Srbi su sinoć ušli u kafić u Berlinu. Bili su to matematičari, fizičari, ekonomisti, ljekari, sociolozi, farmaceuti, psiholozi, informacičari, a nećete vjerovati šta se dogodilo! Sjeli su na piće, smijali se i družili svi zajedno.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Nije bitno gdje ste rođeni i da li i u kojeg Boga vjerujete, već da li ste šupak/govnar ili čovjek!,” napisali su u postu koji je objavljen na jednoj fejsbuk grupi po imenu Njemački kutak. Svi ovi mladi ljudi su preselili u Njemačkoj kako bi studirali ili radili.

Oni su pokazali da prijateljstvo i kultura mogu bii iznad svake mržnje i podijele, a sa druge strane ova slika pokazuje i jednu tužnu stranu – da je mladost iz našeg regiona u dalekim zemljama… Komentari podrške i pozdravi se samo nižu, ova slika je zaista prelijepa i mnoge je dirnula pravo u srce. Treba nam više ovakvih dešavanja i lijepih stvari.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts