Beskućnica koja je 28 godina provela na ulici se vratila svojoj obitelji: To je Božje čudo!

Beskućnica koja je 28 godina provela na ulici bez svoje obitelji im se zahvaljujući jednoj predivnoj ženi ponovno vratila. 

Jedna obitelj iz Wisconsina je sada potpuna nakon što su se čuda dogodila zahvaljujući Bogu i djevojci po imenu Gabby. Njihov susret s beskućnicom Lindom, koja je živjela bez skloništa na ulicama Miamija, postao je izvanredan događaj koji je obnovio razorenu obitelj.

Linda, koja se godinama borila s ovisnošću i kroničnom bolešću, živjela je na ulici punih 28 godina. Tijekom tog dugog razdoblja nije imala priliku vidjeti svoju djecu, majku ili sestre, što je izazivalo veliku zabrinutost i pitanje hoće li ikada ponovno vidjeti svoje najmilije.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ponižavanja i ismijavanja zbog viška kilograma nestaju upotrebom ovoga. Do idealne linije u 14 dana!


Sponsored by logo

No, u siječnju 2023., kotači Božje sudbine su se okrenuli i beskućnica Linda doživjela je čudesan susret sa svojom obitelji zahvaljujući Gabby.

Gabby, zaposlena u nagrađivanoj neprofitnoj organizaciji Miracle Messages, koja pomaže beskućnicima da obnove svoje socijalne veze i financijski se oporave, susrela se s Lindom nekoliko puta. Međutim, tijekom jednog razgovora jednog hladnog utorka u siječnju, Linda je podijelila svoju želju da ponovno uspostavi kontakt s majkom i djecom.

Vrijeme Božje intervencije

Gabby je pažljivo saslušala Lindinu priču i objasnila joj postupak ponovnog ujedinjenja. Linda je bila nervozna i zabrinuta kako će njezina obitelj reagirati, ali hrabro je prepustila Gabby poruku za svoju djecu – jednostavno da im kaže da ih nedostaje i da ih voli.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Patite od gljivične infekcije? Ovo ELIMINIŠE gljivice u 10 dana!


Sponsored by logo

U roku od tjedan dana, zahvaljujući detektivima iz Miracle Messages, pronađena je Lindina majka Darlene, što je otvorilo put prema čudesnom susretu beskućnice i njezinih najmilijih.

Darlene je odmah obavijestila članove obitelji da je Linda pronađena, a njezina reakcija bila je jednostavno opisana kao čudo. Nikada nije izgubila nadu da će je pronaći.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Kad su Lindina djeca, Evelynn i Marcos, čuli vijest o pronalasku svoje majke nakon dvije godine bez kontakta, brzo su rezervirali let za Floridu i upoznali se s Gabby. Iako je trebalo neko vrijeme za ponovno zbližavanje, njih troje su konačno pronašli jedni druge, a Linda se složila vratiti se kući sa svojom djecom.

Jedna od Lindinih kćeri izjavila je da je ovo bilo vrijeme Božje intervencije i da su svi neizmjerno zahvalni Gabby i Miracle Messages na ovom čudesnom susretu.

Ova žena će zauvijek ostati dio obitelji

Po povratku u Wisconsin, Linda je odlučila krenuti na program liječenja kako bi prevladala svoje izazove. Obitelj je srdačno pozvala Gabby na ponovni susret nekoliko mjeseci kasnije, a Lindina sestra Angie je dijelila koliko su dugo čekali ovaj trenutak. Svake godine, svakog dana i svakog sata pitali su se gdje je Linda i hoće li je ikada pronaći.

Linda je zahvalila Gabby za njezinu dobrotu i prisjećajući se te posebne noći na hladnom tlu, izrazila je svoju ljubav prema njoj. Gabby će zauvijek biti dio obitelji, jer je donijela čudo koje je ponovno spojilo Lindu s njezinim najmilijima.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Brz način uklanjanja PARAZITA IZ ORGANIZMA. Zaboravite na bolove u mišićima, hronični umor te stomačne tegobe!

Ljudi sa bolovima u koljenu i kukovima moraju ovo pročitati!


Sponsored by logo

Similar Posts