• Pet. pro 2nd, 2022

BAKA ANĐA (80) OTKRIVA TAJNU ZA DUG I ZDRAV ŽIVOT Pijem ovo i imam pritisak i šećer bolji nego mladi

Ovaj prirodni lek podariće vam i potrebnu “dozu” gvožđa, kalcijuma, cinka, mangana i kobalta

BAKA ANĐA (80) OTKRIVA TAJNU ZA DUG I ZDRAV ŽIVOT Pijem ovo i imam pritisak i šećer bolji nego mladi

Pored medicinske terapije u zavisnosti od težine stanja, ljudi su vekovima uspevali da otkriju i prirodne metode koje mogu da pomognu kod oboljenja koja ih prate i skraćuju životni vek. 

Prenosimo recept bake Anđe (80) iz Hercegovine, koja nikada nije, kako kaže imala povišen nivo šećera ni krvnog pritiska, a veruje da je tajna u ovom napitku, koji su pili i neni preci. Anđelija tvrdi da joj je zbog crnog luka krvna slika bolja nego kod mladih ljudi!

  “Mama i tata su me zaposlili u hotelu…”

EVO NJENOG JEDNOSTAVNOG RECEPTA

Svakog jutra kuvajte nekoliko oljuštenih glavica crnog luka (oko 300 g) sa 250 ml vode; neka vri 8-10 minuta. Tečnost podelite na tri dela i popijte po jedan pola sata pre doručka, ručka i večere.

Tretman se primenjuje 10 dana bez prekida, pa se pravi pauza od 10 dana, i tako najduže 6 meseci. Ovaj prirodni lek podariće vam i potrebnu “dozu” gvožđa, kalcijuma, cinka, mangana i kobalta.

Pošto raste pod zemljom, luk obiluje i prirodnim eteričnim uljima, kao i fitinsku kiselinu, za koju je dokazano da uništava bakterije u plućima. Voda od kuvanog luka blagotvorno deluje i kod čireva, ulkusa i respiratornih tegoba, a pomaže i sprečavanju bakterijskih infekcija.

  RAZVEO SE LAZAR RISTOVSKI NAKON 42 GODINE BRAKA: Evo kako izgleda njegova sada BIVŠA ŽENA

Napomena:

Pre primene bilo kojeg prirodnog leka, konsultujte se sa svojim lekarom.