IZNENADA PREMINUO ČUVENI ASTROLOG DUŠAN VELIČKOVIĆ Oglasila se porodica: Otišao je među svoje zvezde (FOTO)

Poznati astrolog Dušan Veličković iznenada je preminuo u 60. godini. Vest o njegovoj smrti na društvenim mrežama je objavila njegova porodica.

“Dragi naši prijatelji, sa velikom tugom u srcu i duši obaveštavamo vas da nas je napustio naš voljeni Dušan i da je otišao na nebo među svoje zvezde. O mestu i vremenu sahrane ćemo vas naknadno obavestiti”, stoji u saopštenju na njegovoj Fejsbuk stranici.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Inače, kako je preneo Telegraf, Veličković je preminuo juče u jednom velnes centru.

Njega je naime drugi korisnik jednog velnes i spa centra u Beogradu zatekao bez svesti u bazenu. Odmah je alarmirao zaposlene, pa je pozvana Hitna pomoć.

Osim Veličkovićeve porodice, oglasio se i njegov prijatelj Vuk Đuričić.

Dušan Veličković
foto: Instagram
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

“Brate moj, legendo moja, hvala ti za sve… Bio si uvek uz mene i u dobru i u zlu… Ništa ne može zameniti naše svakodnevno kafenisanje. Toliko smo se poznavali da smo mogli da sedimo i ćutimo po nekoliko sati. Bio si uvek nasmejan, pozitivan, takvog čoveka kao tebe nisam upoznao, a verujem da i ne postoje takva dva čoveka na planeti Zemlji… Jednostavno, bio si Dušan Veličković. Počivaj u miru, brate moj”, napisao je njegov prijatelj Vuk Đuričić, koji je objavio fotografiju na kojoj pali sveću u Vaseljenskoj patrijaršiji.

Dušan Veličković
foto: Instagram

“Umesto da ti upalim sveću za zdravlje, ja ti palim sveću… Ovde u Vaseljenskoj patrijaršiji, o kojoj smo mnogo puta pričali”, dodao je.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Dušan Veličković bio je poznati srpski astrolog. Često je bio gost mnogih TV emisija, a bio je i čest i rado viđen gost i Kurir televizije.

Bio je jedan od onih koji se rado odazivao da govori na sve aktuelne teme i uz pomoć astrologije je predviđao razne događaje kako na estradnoj, tako i na političkoj sceni.

(Kurir.rs)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts