AKO OVAKO SPAVATE STRADAJU ŠTITNA, SRCE I PANKREAS! Doktor Slobodan Dunjić upozorava, “OVO ĆE NAS POGODITI TEK ZA 3 ILI 5 GODINA”

Doktor integrativne medicine dr Slobodan Dunjić pričao je u emisiji “Uranak” na televiziji K1 o štetnom dejstvu običnih stvari iz kuće, za koje možda i ne znamo da nam “tiho” utiču na krvne sudove, a potom i druge organe i prave nam problem. Provodimo veliki dio života u krevetu, kupujemo skupe jastuke i dušeke, a ne znamo da nam možda škode. Doktor predlaže tri vrste materijala koje će to sprečiti i upozorava da ostali mogu da pogubno utiču na krvne sudove, a potom i ostatak organizma.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

“Vuna je najjeftinija i najkvalitetnija, mi smo radili ispitivanja sa timom elektroinženjera, recimo vuneni ćilim smanjuje zračenje! Vuna, pamuk i sto odsto silikonska vlakna su jedina za preporuku, ne stvaraju elektricitet, svi drugi materijali imaju dodatne stvari koje su kao antene, ako se izvori zračenja nalaze u blizini, pa mi smo kao na roštilju”, rekao je on i opisao kumulativne posledice takvog stanja.

“Skupljaju se krvni sudovi, nekom strada štitna, nekom pankreas, ono što ste genetski naslijedili će stradati. Mi nismo za protokole koji se prepisuju za sve, za svakog pacijenta moramo da znamo i koliko vode pije, i gdje spava i kako spava, da li koristi elektronske uređaje, to su sve pitanja koja daju neke nove anamneze”, kazao je dr Dunjić.
Ljudi piju vitamine, rade sve i svašta, a ne znaju da sve to neće vredeti ako ne otklone korjen problema.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

“Ne možete da pijete vitamine, a ležete na dušek koji zrači. Imunitet na ćelijskom nivou strada od toga. Okruženje i ishrana moraju biti adekvatni, kao i pravilno spavanje. Moramo da legnemo do 23h, tada se luči melatonin, vi ako legnete u jedan noću bićete nervozni i neupotrebljivi. Naš organizam je 70 odsto voda, ako ne pijemo dovoljno vode, naš organizam umire. Nekada me pitaju šta da rade da ostanu mladi i lijepi, odmah kažem, pijte vodu. Nova su kola, ali mijenjamo filtere pa motor duže traje. Pa i mi ne možemo duže da živimo ako ne čistimo jetru i bubrege. Čak i post i odricanje od mesa, mlijeka, glutena ili šećera, i to radi neku vrstu detoksikacije. Tada naš organizam može normalno da radi”, rekao je on.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Suplementacija na svoju ruku se nikako ne preporučuje, jer nije pitanje samo koji vitamin biste mogli da dodate, već koji vam nedostaje i zašto. Odgovor je u načinu na koji ih organizam troši.

“Mi određujemo koji vitamin vi najviše trošite, i onda se određuje koji da uzimate, doziramo na par nedjelja ili mjeseci. Ne treba pacijenta dovesti ni do zapušenja jetre. Meni su i vrhunski sportisti pacijenti, i njima preporučujem detoksikaciju jetre. Manje pesticida moramo da unosimo, čovjek je svaštojed, hrana koja nije u sezoni će biti puna pesticida. Izbacite mobilni iz spavaće sobe, Legnemo umorni i ustanemo još umorniji, naše žlijezde i mozak rade cijele noći, i dobijamo hronični umor. Kumulativni. On će nas pogoditi tek za tri ili pet godina”, rekao je on.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts