Zelenskij: Svijetu prijete glad i nuklearni rat ako se ruski ratni stroj ne zaustavi

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenskij pozvao je izvoznice energenata da povećaju proizvodnju i tako spriječe Rusiju da “ucjenjuje” plinom i naftom svijet kojemu prijeti i glad i nuklearni rat ako se ruski ratni stroj ne zaustavi.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

U obraćanju videovezom sudionicima Doha Foruma Zelenskij je rekao da bogate zemlje kakav je Katar mogu pridonijeti stabilizaciji Europe. 

“Mogu učiniti mnogo da vrate pravdu. Budućnost Europe ovisi o njihovim naporima. Molim vas da povećate proizvodnju energije kako biste osigurali da svi u Rusiji shvate da se ta zemlja ne može koristiti energijom kao oružjem za ucjenjivanje svijeta”, rekao je u govoru simultano prevođenom na arapski.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Mjesec dana duga ruska invazija na Ukrajinu povećala je zabrinutost Europe u energetsku sigurnost i budućnost jer je Rusija najveći europski dobavljač fosilnih goriva. Nijedna država na svijetu nije sigurna da će biti pošteđena nesigurnosti opskrbe hranom zbog ruske invazije, upozorio je nadalje Zelenskij.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

“Ne možete biti sigurni da nećete biti izloženi nesigurnosti hrane”
Ukrajina je jedan od najvećih svjetskih proizvođača žita, a zbog rata upitni su i sjetva i prinosi. “Svjetska tržišta nisu se još oporavila od posljedica pandemije koja je izazvala skok cijena hrane. Nitko nije osiguran od tih šokova i ne možete biti sigurni da nećete biti izloženi nesigurnosti hrane”, rekao je.

Ruske postrojbe zauzele su kilometre ukrajinskih žitnih polja i eksplozivom uništavaju poljoprivrednu opremu”, rekao je ukrajinski predsjednik. Treću poruku Forumu u Dohi uputio je u vezi utrke u naoružanju koju Rusija snažno potiče zveckajući svojim nuklearnim oružjem.

“Hvale se da mogu uništiti svojim nuklearnim oružjem ne samo pojedinu zemlju, već čitav planet”, rekao je ukrajinski predsjednik u video poruci. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts