3 godine je svaki dan pušila e-cigarete i evo kako je završila

Maddie Neson (18) je imala visoku temperaturu, jaku bol u bubrezima i teško je disala prije nego što je pala u komu. Liječnici smatraju da se sve ovo dogodilo jer je prethodne tri godine svaki dan pušila e-cigarete.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Liječnici su otkrili da ima akutnu eozinofilnu pneumoniju – rijetku bolest nagomilavanja bijelih krvnih zrnaca u plućima, koja se dogodila uslijed upale.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Sestre su joj pokušale dati kisik, ali nije bilo dovoljno.

– Jedva da je disala dva sata, pa je bila nevjerojatno umorna i nije znala koliko će još izdržati. Situacija je iz ozbiljne prešla u potencijalno smrtonosnu. Na rendgenu smo vidjeli da je šteta na njenim plućima ogromna – kaže Andrea Fullmer, Maddiena sestra.
Obitelj je donijela tešku odluku da Maddie stavi u indiciranu komu. Rezultati testa su pokazali da ima akutnu eozinofilnu pneumoniju, što doktori vjeruju da je posljedica pušenja e-cigareta.

https://www.facebook.com/maddie.nelson.7549/posts/834018070326653:0
Nakon tri dana u komi, Maddie je vraćena u svjesno stanje i od tada se njezino zdravlje polako poboljšava. Lakše diše i jede neovisno, pa se njena obitelj nada da će se, uz pomoć pulmologa, njezino stanje u potpunosti popraviti.
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Kad se probudila, Maddie je rekla da nikad više neće pušiti e-cigarete.

– U plućima su mi rasle čestice masti koje su se nagomilavale uslijed glicerina iz tekućine e-cigareta. Pluća su mi bila puna tekućine – kaže Maddei.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts