90-godišnjak je razgovarao s Bogom tijekom velikih poplava, a onda se dogodilo čudo

90-godišnji čovjek kaže da je počeo razgovarati s Bogom tijekom velikih poplava. Bog ga je zaštitio kroz oluju koja je uzela 21 život jer je on odlučio ovisiti o Njemu.

Boga ne iznenađuju požari i poplave u našim životima. Izaija 43,2 kaže: „Kad preko vode prelaziš, s tobom sam; ili preko rijeke, neće te preplaviti. Pođeš li kroz vatru, nećeš izgorjeti, plamen te opaliti neće.“ 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Vaš hod s Kristom vas ne izolira od životnih problema nego vam obećava da će i usred tih problema Bog biti s vama, kao što je bio s Buddyjem McNabbom. 

Buddyjevo svjedočanstvo postalo je hit na internetu nakon što je Bog razgovarao s 90-godišnjakom i smirio ga tijekom poplava u Tennesseeju 2021. godine.

„Vjernik sam. Bog je položio svoju ruku na mene“, dodao je, „To je neupitno. Ako osoba ne vjeruje u čuda, neka dođe pričati sa mnom. Jer Bog je položio Svoje ruke na mene. Nisam se bojao.“ 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Dok se oko njega dizala voda, on je mirno pio svoju kavu i mazio jednog svog psa. Shvatio je da ne može otići do svog kombija ni napustiti svoj dom. Umjesto toga je razgovarao s Bogom, a Bog mu je odgovarao. 

Njegova priča dokazuje da Bog odgovara na molitve

Bog ga je zaštitio kroz oluju koja je uzela 21 život jer je on odlučio ovisiti o Njemu. Njegova priča dokazuje da Bog odgovara na molitve u Svoje savršeno vrijeme. Kada je Buddy razgovarao s Bogom, Bog ga je uvjerio da će biti s njim kroz poplavu. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Čak i dok se voda nastavljala penjati te mu je došla do prsa, Buddy je molio te je rekao Bogu: „Pa, čini se da je to to, vrijeme je da idem.“ 

No, u tom trenutku je voda odjednom počela opadati. Zbog njegova molitve. 

Buddyjeva priča predivna je priča o otkupljenju i zaštiti velikog Boga koji drži svemir u Svojim rukama. Taman kada pomislite da sve oko vas pada i da ste poraženi, razgovarajte s Bogom i On će vas spasiti. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts