90-godišnjak je razgovarao s Bogom tijekom velikih poplava, a onda se dogodilo čudo

90-godišnji čovjek kaže da je počeo razgovarati s Bogom tijekom velikih poplava. Bog ga je zaštitio kroz oluju koja je uzela 21 život jer je on odlučio ovisiti o Njemu.

Boga ne iznenađuju požari i poplave u našim životima. Izaija 43,2 kaže: „Kad preko vode prelaziš, s tobom sam; ili preko rijeke, neće te preplaviti. Pođeš li kroz vatru, nećeš izgorjeti, plamen te opaliti neće.“ 

Vaš hod s Kristom vas ne izolira od životnih problema nego vam obećava da će i usred tih problema Bog biti s vama, kao što je bio s Buddyjem McNabbom. 

Buddyjevo svjedočanstvo postalo je hit na internetu nakon što je Bog razgovarao s 90-godišnjakom i smirio ga tijekom poplava u Tennesseeju 2021. godine.

„Vjernik sam. Bog je položio svoju ruku na mene“, dodao je, „To je neupitno. Ako osoba ne vjeruje u čuda, neka dođe pričati sa mnom. Jer Bog je položio Svoje ruke na mene. Nisam se bojao.“ 

Dok se oko njega dizala voda, on je mirno pio svoju kavu i mazio jednog svog psa. Shvatio je da ne može otići do svog kombija ni napustiti svoj dom. Umjesto toga je razgovarao s Bogom, a Bog mu je odgovarao. 

Njegova priča dokazuje da Bog odgovara na molitve

Bog ga je zaštitio kroz oluju koja je uzela 21 život jer je on odlučio ovisiti o Njemu. Njegova priča dokazuje da Bog odgovara na molitve u Svoje savršeno vrijeme. Kada je Buddy razgovarao s Bogom, Bog ga je uvjerio da će biti s njim kroz poplavu. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Čak i dok se voda nastavljala penjati te mu je došla do prsa, Buddy je molio te je rekao Bogu: „Pa, čini se da je to to, vrijeme je da idem.“ 

No, u tom trenutku je voda odjednom počela opadati. Zbog njegova molitve. 

Buddyjeva priča predivna je priča o otkupljenju i zaštiti velikog Boga koji drži svemir u Svojim rukama. Taman kada pomislite da sve oko vas pada i da ste poraženi, razgovarajte s Bogom i On će vas spasiti. 

Similar Posts