3 ZNAKA DOŽIVJEĆE VELIKU SREĆU, A EVO KOME STIŽE NOVAC: Pred nama je moćan ASTRO period

Sunce, planeta vitalnosti, koja je najvažnija za život svakog pojedinca, ulazi sutra, 18. februara u vodeni znak Riba i tu će se zadržati do 20. marta

Ulazak Sunca u Ribe naglasiće duhovnu stranu naše ličnosti i potrebu da budemo drugima na usluzi. Sunce u Ribama osjeća požrtvovanost prema onima kojima je pomoć najpotrebnija. Ovo je aspekat budnih sanjara i pretvaranja snova u javu. 

Sunce i Ribama uticaće na sve znakove zodijaka, a saznajte kako će uticati na vaš:

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

OVAN – Sunce u Ribama donosi vam više introspekcije i potrebu da budete sami sa sobom. Ovo je period u kojem ćete biti psihološki jači i treba da poradite na svom unutrašnjem miru.

BIK – Sunce u Ribama donosi vam iskrenu pomoć prijatelja. To je neki gest ili savjet koji će vam značiti u narednom periodu. Ovo je i period u kojem se sklapaju istinska prijateljstva za ceo život.

BLIZNACI – Sunce vam donosi krizu na poslu. Imaćete utisak da vam je sve maglovito i da ne razumete šta se traži od vas. Imaćete potrebu da menjate posao ili profesiju.

RAK – Sunce vam donosi brojne prilike za putvanja i upoznavanja sa drugim kulturama. To je ujedno i mogućnost da naučite nešto novo i ostvarite saradnju sa inostranstvom. Ukoliko ste mladi, idealan je period za polaganje ispita.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

LAV – Sunce vam donosi poboljšanje finansijske situacije i priliku da dobijete neko sponzorstvo. Mašta će vam biti naglašena, a imaćete potrebu da ugodite drugim ljudima.

DJEVICA – Pozicija Sunca vam neće prijati, pa ćete biti rastrzani između onoga što želite i trenutno možete.

VAGA – Sunce vam donosi bolju organizaciju na poslu, imaćete i više ideja koje su vam nedostajale na radnom mestu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

ŠKORPIJA – Sunce u petom polju donosi vam ljubav i susrete na mestima javnog tipa. Bićete romantični prijaće vam romansa u narednom periodu. Ukoliko ste slobodni, očekujte novo poznanstvo.

STRIJELAC – Porodični problemi i nerazumijevanje sa članovima porodice. Moguće je da ćete razmišljati o preseljenju. Sunce vam donosi potrebu da se bavite pitanjem stana. 

JARAC – Pred vama je period dobrih pregovora i lepih vesti. Ovo je period u kojem možete da potpišete važan ugovor. Takođe, sledi vam i kraće putovanje.

VODOLIJA – Vi ste jedan od znakova koji će zaraditi veći novac sa Suncem u Ribama, koje će se pridružiti Jupiteru u tom znaku. U svakom slučaju ćete profitirati, pa nije isključeno da ćete uložiti novac u nešto što vam je važno. 

RIBE – Pred vama je mhesec u kojem ćete pretrpeti lične promjene, proljepšati se i biti uspešniji u svemu što radite. Bićete dobro organizovani, pa nije isključeno da ćete napredovati u karijeri. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts