POBEGLA PREKO NJIVE, SAKRILA SE U KUĆICU… Devojka se spasila tokom pucnjave u Mladenovcu, brat joj ubijen u blizini KUĆE: Kao dete ga pregazio traktor, jedva se izvukao… TUGA!

Psihoterapeutkinja Marija Milenković ispričala je šta se dogodilo 4. maja u selu kod Mladenovca.

Nakon zločina koji se desio u četvrtak uveče, 4. maja, sela Malo Orašje i Dubona kod Mladenovca zavijena su u crno. U. B. (21) usmrtio je osam, a ranio 14 osoba. Psihoterapeutkinja Marija Milenković pretrpela je veliki gubitak i ispričala šta se dogodilo kobne večeri.

“Nastradao je moje zaove sin, 21 godinu, dete koje je pravilo roštilj i družilo se sa svojim drugarima. Na svu sreću, njegova rođena sestra je, koja je u tom trenutku prišla, odnosno došla s drugaricama kolima do mesta gde se krvavi pir dešavao, kada je čula da je izleteo ubica i rekao: “Sad ću sve da vas pobijem, lezite dole”, izleteta iz svog automobila. Otišla je u obližnju njivu i trčala nekih pet minuta i zatim se sakrila u improvizovanu kućiću koja se nalazi na njivi”, kaže Milenkovićeva.

FOTO: INFORMER.RS/PREDRAG MILSOVALJEVIĆ

Sagovornica je dodala da je iz improvizovane kućice pozvala policiju koja ju je koordinisala i sa kojom je bila oko 40 minuta na vezi. “Dok policija nije došla, ona nije izašla iz kućice. Tek kada je izašla iz kućiće, shvatila je šta se zapravo desilo, da su na licu mesta poginula mnoga deca koja su bila tu prisutna”, ispričala je psihoterapeutkinja.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Napomenula je da se zločin desio na oko 500 metara od kuće u kojoj je živeo mladić koji je poginuo. “Na svu sreću, ona je preživela, a moglo je da bude još gore… Njen rođeni brat nije više tu, bio je dete koje sam znala od rođenja, koga sam nosila na rukama. Sa 11, 12 godina imao je nesreću da ga traktor pregazi, borili smo se za njegov život tada, ali evo, nije imao tu sreću. Tad je preživeo, ovo danas, ovo je tuga za sve nas”, rekla je Marija.

FOTO: TANJUG/NEBOJŠA RAUS

Podsetimo, osumnjičeni U. B. je nakon izvršenog zločina zaustavio taksistu i primorao ga da ga odveze do sela Vinjište kod Kragujevca, gde ga je policija uhapsila. Potera za njim trajala je do ranih jutarnjih sati. Osumnjičeni je uhapšen u kući rođaka.

Similar Posts