0TIŠLI SMO KOD SINA I SNAHE U G0STE DA NOĆIMO: A Tamo Nas Je Dočekao Šok! EVO ŠTA NAM JE SIN URADIO

Imamo dva sina koja smo odgojili s ljubavlju. Ne možemo zamisliti da nam se sada ovo dešava

Muž i ja živimo na selu. Uvijek rado dočekujemo goste, imamo posebnu sobu za njih. Uvijek smo spremni da prihvatimo svakoga. Tokom ljeta, može se čak spavati i na verandi, dok je na potkrovlju uvijek udobno i lijepo namješteno.

Prije smo gostima ustupali našu spavaću sobu, ali sada smo u šezdesetim i to više ne radimo. Udobna je ta soba koju smo odvojili za goste.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Mi imamo dva odrasla sina koja žive sa svojim porodicama. Najmlađi sin živi nedaleko od nas i često nam sa unucima dolazi u goste.

Stariji sin živi u Beogradu, tamo je zasnovao porodicu, ima privatni biznis. Zbog toga što smo u selu, rijetko dolazi kod nas.

Svaki put kad dođe sa svojom ženom i djecom, mi se specijalno pripremimo za njih. Sve lijepo namjestimo, očistimo, ja kuham ukusna jela i deserte. Uprkos tome snajka ne želi da dolazi kod nas. Kaže da u selu nema šta da radi i da joj je dosadno nakon sat vremena.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Prošle godine smo muž i ja odlučili da odemo kod njih u posjetu. Rekli smo sinu nedelju dana unaprijed da dolazimo.

Stigli smo, sjeli za postavljeni sto i počeli da ćaskamo. Čim se približila večer, pokazalo se da za nas jednostavno nema mjesta u kući. Ispostavilo se da je sin za nas iznajmio sobu u hotelu, koji se nalazio na drugoj strani grada. Za nas je to bilo jedostavno nepojmljivo.

Bili smo spremni samo da spavamo i na podu, međutim, snaja je bila nepokolebljiva i stalno je govorila da je soba već iznajmljena i plaćena. Kao rezultat toga, sin je pozvao taksi i odvezli smo se u hotel. Vidjelo se da mu je neprijatno, ali nije mogao ništa da uradi, pošto je postupao po nalogu svoje žene.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Nismo ništa rekli, samo smo seli u taksi i otišli. Ujutro smo se probudili i shvatili da u blizini nemamo gdje da jedemo, jer su cijene za nas bile paprene. Odlučili smo da ponovo odemo do našeg sina. Ispostavilo se da nas niko nije očekivao, svako je imao svoj posao, obaveze i jednostavno nisu imali vremena za nas.

Opet smo sačekali veče i otišli ​​da spavamo u hotel.

Sutradan smo otišli kući. Cijeli put sam plakala, jer nisam razumjela kakav je to odnos prema roditeljima. Došavši kući, drugom sinu smo sve ispričali. Odmah je pozvao brata i počeo da se svađa sa njim. Nakon te naše pojsete, komunikacija sa najstarijim sinom se mnogo promenila. Sada su to rijetki i kratki pozivi.

Nikome nisam pričala o našoj sramoti. Kako da kažem da nas je sin bukvalno izbacio iz stana?

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts