ZOVU GA DRVO ŽELJA! ZAMISLITE JEDNU ŽELJU I IZABERITE JEDAN BROJ SA DRVETA: Evo da li će vam se želja ostvariti!

Zamislite želju i izaberite jedan od PL0D0VA na drvetu.

ISP0D drveta ćete PR0NAĆI odgovor, i saznaćete da li će se ostvariti vaša želja.

1. Imate SAM0P0UZDANJE i SAM0UVEREN0ST. Vaša želja će se obavezno ostvariti, zato što ćete dati sve od sebe da taj san P0STANE STVARN0ST.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

2. Vi ste P0ZITIVNA osoba, sigurna u sebe. Ne vjerujete baš u ono da će biti tako kako je „SU*ĐEN0“, već u ono da ste vi sami KREAT0R svog života, i spremni ste da sve učinite da ostvarite svoje ciljeve i svoje želje. Ovo se odnosi na sve, čak i na naizgled, NEM0GUĆIH želje. Vi to možete!

3. Vi ste tip ljudi koji su navikli živeti i DJEL0VATI u 0VISN0STI od 0K0LN0STI. NAŽAL0ST, često odlučujete “PL0VITI niz vodu”, ne pokušavajući mijenjati svoj T0K, iako ste SP0S0BNI to učiniti. Pokušajte da se više 0RIJENTIŠETE na cilj, da vjerujete u sebe i svoje mogućnosti – i onda se, sve željeno, može i ostvariti.

4. Veoma ste zahtjevna osoba, i prema 0K0LINI i prema sebi. Ako ste nešto naumili, NE P0PUŠTATE, ne odustajete i svom SNAG0M kećete ostvarenju svog cilja. NE 0DUSTAJTE, krećete se u pravom smjeru.

5.Vaša prirodna IMPULSIVN0ST često vam smeta u P0STIZANJU željenog. NE P0ŽURUJTE sebe i druge, napravite 0DM0R. Vaša želja će se sigurno ispuniti ako P0PUSTITE stisak.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

6. U životu ste veoma srećna osoba. Ali, ponekad ste lijeni. Da biste ostvarili svoju želju, P0ČNITE da se krećete u pravcu njenog ispunjenja.

7. Vaša želja će se ostvariti, ali P0TREBN0 je vremena. Budite strpljivi.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

8. Izgeda da ste stalno F0KUSIRANI na svoju želju. „ZAB0RAVITE“ na nju, prestanite stalno razmišljati o tome, jednostavno „0TPUSTITE“ svoju želju, i vidjećete da rezultat nećete dugo čekati.

9. Vaša želja će se uskoUSK0R0 ro ostvariti. Velika je vjerovatnoća da ćete se poslije toga zapitati: „Da li mi je to, uopšte, trebalo?“

10. Budite SKR0MNIJI u svojim željama. Možda tražite previše? ZAM0LITE Univerzum za ispunjenje SKR0MNIJE želje, i ona će se 0BAVEZN0 ostvariti.

11. Vaša želja je još uvijek NE0STVARENA samo iz jednog RAZL0GA: niste UL0ŽILI nikakv TRUD za njeno ostvarenje.

12. Vaša želje je SK0R0 ispunjena!
Izvor:https://novi.ba/clanak/320751/zovu-ga-drvo-zelja-zamislite-jednu-zelju-i-izaberite-jedan-broj-sa-drveta-evo-da-li-ce-vam-se-zelja-ostvariti

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts