ZNATE LI KO JE DJEVOJČICA SA SLIKE? 2 puta se razvela, njene hitove svi pjevamo: NIKAD NEĆETE POGODITI

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Makedonska pop pjevačica Kaliopi koja je poznata publici po brojnim hitovima proslavila je rođendan, a fanovima tim povodom uputila emotivnu poruku.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

-Hej, ljudi moji! Hajde da proslavimo novi početak kroz mojih 55 godina života! Jer godine su samo broj, a pomisao na godine je ono što nas odražava u ogledalu onako kako želimo da se vidimo! Kako vidim sebe? Vidim sebe kako vreme ne postoji! Radujmo se u to ime!!! P.S. Hvala Romeo, na ovoj rođendanskoj himni, poručila je pjevačica u opisu videa koji je postavila na Instagram, svojevrsnu retrospektivu godina koje su iza nje.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Kako je izgledala kao djevojčica pogledajte u snimku ispod:

Život pjevačica koja je na sceni od malih nogu oduvijek je intrigirao. Nakon što se rastala po drugi put pjevačica od supruga od 13 godina mlađeg supruga posvetila se sebi, redovno se bavi sportom, pješači po deset kilometara dnevno, igra tenis i bavi se raznim drugim hobijima. Kaliopi smatra da je moderna, avangardna i pomalo luda. Za svoje glavne adute ističe pjevanje, emocije i pjesme. Ponekad je njen privatni život bio daleko od savršenstva, ali nikada nije dopustila da skandali postanu sastavni dio nje ili njenih bližnjih. Sve životne radosti i tuge izražavala je kroz svoje pjesme. Smatra da je pjesma „Vučica“ najbolje opisuje.

Osim muzike, svakodnevno je ispunjava osjećaj da joj je Bog podario iskrene prijatelje.
Sve svoje slobodno vrijeme koristi kako bi ga posvetila voljenim osobama. Voli da šeta u prirodi sa psima, da svira klavir, te da se bavi fotografijom. Nikada nije razmišljala o tome da sebe podvrgne plastičnim operacijama koje bi joj donele drastične promjene na licu i tijelu.
Ne želi da izbriše tragove vremena sa svog lica. Misli da svaka bora na njenom licu ima svoju priču, jer je nastala u nekoj bitnoj životnoj situaciji.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts