Ženu su proglasili mrtvom, no kada je muž počeo zazivati Isusa, dogodilo se čudo

Nakon iznenadnog srčanog udara, liječnici su proglasili ženu mrtvom, no njezin muž je počeo zazivati Isusa, što je rezultiralo čudom.

Teško je gledati

U ranim jutarnjim satima 10. rujna 2016. Gina Michelles počela je osjećati bolove u prsima. Njezin suprug Aaron ju je odvezao na hitnu.”

Teško je gledati”, izjavio je Aaron u intervjuu sa suzama u očima.

Medicinsko osoblje dvaput je šokiralo Ginino srce, ali je ništa nije oživjelo. Njezina situacija činila se beznadna.

“Znao sam da đavao pokušava uzeti moju ženu, i ne dopuštam mu da pobijedi”, izjavio je Aaron.

Ne danas, Sotono

Nakon mnogih pokušaja, medicinski tim je prestao s naporima i pozvao kapelana da pročita posljednji obred. Ali Aaron nije bio spreman odustati.

“Sjetio sam se da kao dijete mi je mama govorila:” Kad ne znaš što da radiš, pozovi Isusa.”

Aaron je tada zgrabio Ginine noge i počeo moliti Isusa pozivajući Isusa za život i ukorio Sotonu. Činilo se da se soba tresla od svakog “Isusa” koji je izgovorio. Iznenada je sestra rekla: “Imamo otkucaje srca.”

Medicinski tim se vratio natrag na posao i za nekoliko minuta se stanje Gine stabiliziralo. Ali čak i tako liječnici su sumnjali u njezin opstanak zbog količine vremena koliko je bila bez otkucaja srca.

Liječnici su pronašli uzrok Gininog srčanog udara. Bila je to blokada u jednoj od njezinih arterija. Trebala joj je operacija, ali i dalje će morati čekati dok Gina ne bude spremna za operaciju.

Gina je počela reagirati na verbalne zapovijedi i to joj je omogućilo operaciju. Ali put oporavka bio bi dug i naporan.

“Liječnici su mi rekli:” Vidjet ćemo kako će to proći, ona će možda morati naučiti kako ponovno razgovarati, možda će morati naučiti kako opet hodati. “Na jedan način, znao sam što je Isus već učinio.”, pa će ostatak doći – rekao je Aaron.

Pogledajte video kako biste vidjeli punu čudesnu priču i zaključak. Bog ima posljednju riječ!

Similar Posts