Žena s neizlječivom sljepoćom zadobila vid nakon molitve u crkvi

Svaki je dan za nju bio čisti mrak od studenog 2015. kada je potpuno izgubila vid, no ova žena s neizlječivom sljepoćom zadobila je vid nakon molitve.

Liječnici su rekli 31-godišnjoj Dafne Gutierrez da nikada više neće ugledati svjetlo dana, nakon što joj je dijagnosticirana bolest pri kojoj se nakuplja pritisak u mozgu, izvijestio je WNCT.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

No, majka četvero djece, koja je iz Arizone, nije odustala. Znala je da je ono što je nemoguće čovjeku, moguće Bogu, samo ako bi se ljudi molili s potpunim predanjem i vjerom.

Okrenula se Bogu

Nakon dvije neuspjele operacije da bi joj se vratio vid, Gutierrez se okrenula Bogu. Iako nije bila članicom katoličke crkve Svetog Josipa Maronite (maronitska crkva jedna je od denominacija katoličke crkve s kojom je i povezana op. a.), zatražila je da ju se odvede u crkvu kako bi se molila Bogu za ozdravljenje kako bi barem mogla ponovno vidjeti svoju djecu.

„Ja sam se molila ‘molim te Bože da vidim ta lica ponovno. Omogući mi da ponovno budem majka.’ Jer osjećala sam se kao da me [djeca] gledaju, da se brinu o meni 0-24 sata,“ rekla je za The Maronite Voice.

Svećenik se pomolio za nju

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Svećenik se molio za nju i pomazao je uljem. U tom je trenutku osjetila promjenu u svome tijelu. Vratila se u crkvu sljedeći dan na nedjeljnu misu i osjetila je istu stvar.

Kada se idući dan probudila, osjetila je bol.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

„Brisala sam svoje oči, a i uzvikivala ‘Peku me! Peku me!’“ rekla je.

Tada je Gutierrez odjednom zadobila natrag svoj vid, čisto kao suza.

„Ovo je nešto što se jednostavno ne viđa. Dugotrajno oštećenje vidnog živca koje je uzrok sljepilu ne postaje odjednom normalan nakon dva dana, s potpuno vraćenim vidom,“ rekla je njena liječnica dr. Anne Borik za The Voice.

Dušo moja, slavi Gospoda i ne zaboravljaj nijednoga dobročinstva Njegova! On je, koji ti oprašta sva zlodjela, koji ozdravlja sve bolesti tvoje. (Psalam 103,2.3)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts