Žena s neizlječivom sljepoćom zadobila vid nakon molitve u crkvi

Svaki je dan za nju bio čisti mrak od studenog 2015. kada je potpuno izgubila vid, no ova žena s neizlječivom sljepoćom zadobila je vid nakon molitve.

Liječnici su rekli 31-godišnjoj Dafne Gutierrez da nikada više neće ugledati svjetlo dana, nakon što joj je dijagnosticirana bolest pri kojoj se nakuplja pritisak u mozgu, izvijestio je WNCT.

No, majka četvero djece, koja je iz Arizone, nije odustala. Znala je da je ono što je nemoguće čovjeku, moguće Bogu, samo ako bi se ljudi molili s potpunim predanjem i vjerom.

Okrenula se Bogu

Nakon dvije neuspjele operacije da bi joj se vratio vid, Gutierrez se okrenula Bogu. Iako nije bila članicom katoličke crkve Svetog Josipa Maronite (maronitska crkva jedna je od denominacija katoličke crkve s kojom je i povezana op. a.), zatražila je da ju se odvede u crkvu kako bi se molila Bogu za ozdravljenje kako bi barem mogla ponovno vidjeti svoju djecu.

„Ja sam se molila ‘molim te Bože da vidim ta lica ponovno. Omogući mi da ponovno budem majka.’ Jer osjećala sam se kao da me [djeca] gledaju, da se brinu o meni 0-24 sata,“ rekla je za The Maronite Voice.

Svećenik se pomolio za nju

Svećenik se molio za nju i pomazao je uljem. U tom je trenutku osjetila promjenu u svome tijelu. Vratila se u crkvu sljedeći dan na nedjeljnu misu i osjetila je istu stvar.

Kada se idući dan probudila, osjetila je bol.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

„Brisala sam svoje oči, a i uzvikivala ‘Peku me! Peku me!’“ rekla je.

Tada je Gutierrez odjednom zadobila natrag svoj vid, čisto kao suza.

„Ovo je nešto što se jednostavno ne viđa. Dugotrajno oštećenje vidnog živca koje je uzrok sljepilu ne postaje odjednom normalan nakon dva dana, s potpuno vraćenim vidom,“ rekla je njena liječnica dr. Anne Borik za The Voice.

Similar Posts