ŽENA POSLIJE 50. GODINE NE TREBA DA IH NOSI: Izbacite 3 stvari iz garderobe i bićete odmah mlađe za deceniju

Odjeća koja podmlađuje – modni savjeti za žene 50+

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Ako ste se ikad zagledali u ogledalo pitajući se zašto, zapravo, izgledate stariji nego što se osjećate, stilisti imaju odgovor za vas. Njihov prijedlog je da 3 stvari odmah izbacite iz garderobe, a tvrde da ćete zahvaljujući tome, podmladiti svoj izgled za barem deset godina.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

“Odjeća uvijek treba da izražava ono što vi zaista jeste”, kaže Temsen Fejdal, tiktokerka koja privlači mnogo pažnje svojim savjetima o modi, njezi i ishrani posleij 50. godine. Ona kaže da je prvi korak da izbacite garderobu sa krupnim desenom. “Veoma su teški za kombinovanje, privlače pažnju na pogrešna mjesta na tijelu”, tvrdi ona. “Bolje je da se poslužite sitnim printom, videćete koliko će vas to podmladiti.”

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Takođe, Temsen savjetuje da hitno izbacite demodirane farmerke iz ormana. “Svi mi čuvamo modele stare i po 15-20 godina, pod uslovom da još možemo da ih obučemo”, priznaje. Međutim, ono što su nekad bile “duboke” farmerke nisu današnje “mum jeans”. Zato, pravac u tržni centar, zatvorite se u kabinu i probajte 20, 30 novih modela dok ne nađete one farmerke koje su aktuelne, a vama dobro stoje.

Treći savjet je da ne jurite za trendovima koji nisu bliski vašem stilu ili kriju vaše najlepše adute. “Moda prevelikih sakoa i pantalona nije za vas ako vam prikriva uzan struk”, kaže Temsen. Tražite ono što je moderno, a ističe ono što je najljepše na vama.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts