Žena koja je napunila 97 godina odlučila se za rođendan počastiti traktorom

Žena iz Massachusettsa koja je napunila 97 godina pronašla je jedinstven način da se počasti za svoj rođendan. Kupila je John Deere traktor-kosilicu za travu!

Rad na otvorenom opušta, a mati svježe pokošen travnjak jedna je od najpodcijenjenijih radosti u životu. To je znak završenog posla, a plodovi rada vidljivi su svima. Košnja i rad vani, općenito, također pruža trenutni bijeg od svih ostalih stresora i briga.

Marie Erickson poznaje radosti koje donosi košnja travnjaka. Zapravo, toliko uživa u tome da stanovnica Massachusettsa to radi svaki dan.

Visoka, nezgrapna trava ili korov izvan kontrole nemaju šanse u Mariinom dvorištu!

“Svaki dan sam na tom traktoru, bez obzira treba li travu kositi ili ne,” rekla je Marie.

A sada, 97-godišnjakinja svakodnevno kosi svoje dvorište s darom koji je sama kupila za svoj nedavni rođendan.

Posebna rođendanska želja za 97. godinu

Za proslavu 97. godine života u svibnju, Marie je znala što želi. Kupila je traktor za košnju John Deere vrijedan 5.000 dolara koji je platila u gotovini.

Bilo je to nešto za što je Marie štedjela više od godinu dana, brojeći svoj novac svaki mjesec, rekla je.

Marie je samu sebe uvjerila da obavi skupu kupnju sjetivši se da joj novac neće biti od velike koristi nakon što ode s ove zemlje.

“Rekla sam, mislim da sam vrijedna svih ovih godina i neću ponijeti novac sa sobom,” rekla je Marie. “Idem to spremiti. Potrošit ću ga.”

Marie je također dodala da joj košnja njezinog dvorišta od 2,5 hektara pomaže da ostane zaposlena. Osim toga, Marie je spomenula da ne uživa u kućanskim poslovima.

Kakav sjajan primjer nekoga tko odbija dopustiti da je starost spriječi da radi ono u čemu uživa.

Similar Posts