“Želim ti mirno putovanje, čuvam mamu i tatu, ti čuvaj nas”: Reči sestre stradalog Užičanina slamaju srce

“Nadam se da ćemo se jednog dana sresti i da ćemo popiti dojč i kiselu gore jednu na miru…”

Sestra poginulog Vladimira, Katarina Đ. ostavila je oproštajnu poruku bratu na svom Instagram profilu.Uzice nastradali poginuli

Foto: Privatna arhiva

– Molim se da se probudim iz ovog odvratnog sna da se vratiš kući da mi kažeš ‘gde si burgijo što si me izdao sinoć u Skali’ ali kažu Bog uzima za sebe najbolje samo se pitam što mi je baš tebe uzeo. Ja ti čuvam sat i parfeme ali one bombone ne garantujem, imam i ja dušu majku mu. Nemoj da brineš a ti gore uživaj i odmori se. Želim ti mirno putovanje i možda gore budeš imao pameti kretenu. Zauvek ćeš biti moja burgija, moj batač, moj burazer, moja sreća i moj anđeo. Čuvam mamu i tatu nemoj da mi se brineš gore, da znaš. Ja te volim i voleću te zauvek. Nadam se da ćemo se jednog dana sresti i da ćemo popiti dojč i kiselu gore jednu na miru. Čuvaj nas, molim te. Tvoja sestra. Tvoj leb mekani. Tvoj kreten mlađi. Neka mi te anđeli čuvaju – napisala je sestra u poruci.

Vest da su jutros oko 5:30 časova u mestu Surduk na putu ka Zlatiboru poginula četvorica mladića iz Užica zavila je Srbiju u crno, a ovoj tragediji prethodio je provod u noćnom u klubu o čemu svedoče snimci i fotografije koje su objavili na svojim Instagram profilima nekoliko sati pre nego što su “otišli u smrt”.

Sudeći prema videu i fotografiji koju su objavili poginuli, svi su se provodili u poznatom užičkom klubu uz elektronsku muziku.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Podsetimo, do udesa je došlo oko 05.30 u mestu Surduk nakon što je automobil udario u bankinu i stenu, a potom se i prevrnuo.

Trojica mladića poginula su na licu mesta, dok je četvrti podlegao u bolnici.

„Pacijent star 21 godinu dovezen je u bolnicu sa povredama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći. Intubiran je na terenu, na prijemno odeljenje stigao je bez znakova života, bez svesti, bez pulsa, bez merljive tenzije, proširenih neaktivnih zenica“, objasnio je dr Aleksandar Lojanica iz Opšte bolnice u Užicu i dodao da je pokušana reanimacija uz anesteziju, ali da je u 06.15 časova konstatovana smrt.

Gradonačelnica Užica Jelena Raković Radivojević donela je odluku da sutra 12, septembra zbog pogibije četvorice mladića u gradu bude Dan žalosti.

Similar Posts