Zelenskij o pregovorima: Rusi su prije nizali ultimatume, sada su počeli razgovarati

Volodimir Zelenskij je danas, na konferenciji za novinare u Kijevu, govorio o “temeljno drukčijem pristupu”  pregovorima Moskve, koja je ranije samo “postavljala ultimatume” u razgovorima s Ukrajincima.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Upitan o izjavama ruskog predsjednika Vladimira Putina u petak, koji je spomenuo “napredak” u rusko-ukrajinskim pregovorima, Zelenskij je rekao da je “zadovoljan što ima neki signal iz Rusije”.

Tijekom zadnjih pregovora “počeli smo razgovarati”, a Moskva “više ne postavlja samo ultimatume”, što predstavlja “temeljno drugačiji pristup”, dodao je  Zelenskij.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Prema njegovim riječima, Ukrajina se zadnje dvije godine obraćala Moskvi “više od deset puta”, “a da nikada nije čula da bi se pregovori mogli održati”.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Održana su tri kruga pregovora na razini izaslanstava, prvi na ukrajinsko-bjeloruskoj granici, a sljedeća dva na poljsko-bjeloruskoj granici.

Ti se pregovori nastavljaju videokonferencijom, rekao je u subotu glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov, odbivši dati više detalja.

Izvot:Index

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts