ZA JEDNO VEČE DO 80.000 €! Otkrivene zarade jedna pevačica DRASTIČNO DIGLA CENU!

Najveće muzičke zvezde podigle su cene novogodišnjih nastupa. Neki od njih su za „po neku hiljadarku“ korigovali honorare u najluđoj noći, dok je većina pevača i pevačica drastično podigla cene.

Nastupi su uveliko zakazani, a neki će za jedno veče uzeti honorar veličine cene jednog stana u Beogradu! Na listi najplaćenijih muzičara je i Lepa Brena, koja će za jednu noć postati bogatija za 80.000 evra, dok će Aca Lukas i Aco Pejović inkasirati po 70.000 evra.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ponižavanja i ismijavanja zbog viška kilograma nestaju upotrebom ovoga. Do idealne linije u 14 dana!


Sponsored by logo

„Beograd ovog puta ima najbolju ponudu. Lepa Brena je još početkom godine dogovorila tezgu u jednom prestoničkom restoranu, i to za 80.000 evra. Nije htela da ide negde u inostranstvo, pa je i reprizu zakazala u Beogradu. Aca Lukas i Aco Pejović dogovorili su isti honorar, obojica će zaraditi po 70.000 evra. Njih dvojica, međutim, neće pevati na istom mestu. Lukas će uveseljavati publiku u jednom hotelu, a Pejović na sajmu. Odmah za njima na listi najplaćenijih je Jelena Karleuša, koja već dobila 60.000 evra za nastup u jednom hotelu“, priča izvor za Informer.

I ostali estradnjaci rešili su da pevaju u našem glavnom gradu.

„Radiša Trajković Đani će za 40.000 evra pevati na Ledinama. Darko Lazić će u jednoj hali pevati sa svojom kumom Andreanom Čekić. On će zaraditi 40.000, a ona 35.000 evra. Zajedničku tezgu imaju i Sloba Radanović i Katarina Grujić. On će na jednom splavu za veče zaraditi 35.000 evra, a ona 20.000“, priča estradni menadžer i dodaje da su najbolje drugarice Seka Aleksić i Slađa Alegro dogovorile da pevaju na čak dva mesta:

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Patite od gljivične infekcije? Ovo ELIMINIŠE gljivice u 10 dana!


Sponsored by logo

„Dok će Seka pevati u hotelu, Slađa će nastupati u jednom klubu, a oko ponoći njih dve će zameniti mesta! Obe će to veče zaraditi po 25.000 evra. Dara Bubamara će za tezgu u Borči dobiti 20.000 evra, a isto toliko zaradiće i Rada Manojlović za nastup u jednom hotelu u Beogradu.“

Najveće iznenađenje ove godine je Tea Tairović, koja je u skladu sa popularnošću koju uživa, drastično podigla cenu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

„Tea je ove godine veoma tražena, pa će u novogodišnjoj noći u Beogradu inkasirati za čak 30.000 evra. S njom će u istom hotelu pevati i Kaća Živković i Jovan Perišić, koji će dobiti po 15.000 evra“, objašnjava menadžer.

„U Beogradu će pevati i Dejan Matić za 20.000 evra, dok će Kaja Ostojić i Vesna Zmijanac zaraditi po 15.000 evra. Aca Živanović nastupiće u etno-selu Vraneša za 10.000 evra, a isti honorar dogovorila je i Milica Jokić za tezgu u Aranđelovcu. Marina Tadić će ove godine jedina pevati na Kopaoniku, takođe za 10.000 evra.“

(Izvor: Mondo)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Brz način uklanjanja PARAZITA IZ ORGANIZMA. Zaboravite na bolove u mišićima, hronični umor te stomačne tegobe!

Ljudi sa bolovima u koljenu i kukovima moraju ovo pročitati!


Sponsored by logo

Similar Posts