Vjerovala je da je njen brak više nego savršen, a onda je dobila pismo od svekrve koje je sve promijenilo.

Adrian Linham (43) se tri godine tajno viđao sa Hayley Totterdell dok je njegova vjerna supruga Liz (37), s kojom je bio u braku sedam godina, mislila da imaju sretan brak. čak je i oženio svoju ljubavnicu, prije nego što se razveo od supruge.


Adrian je često govorio Liz kako poslom ide u Bangor u sjevernom Walesu, gdje je ostajao nekoliko sedmica, a zapravo je to vrijeme živio s Hayley, 25 kilometara udaljen od supruge. Liz kaže da je osjećala da se nešto događa, ali nikad nije ni pomislila da je u braku s još nekim. Adrian je sa novom suprugom proveo medeni mjesec gdje i sa prvom, a ni to nije bilo dovoljno, pa mu je čak i kum bio isti.

Oženio se s Hayley u prisustvu njene porodice, a niko od njih nije znao da je on već u braku. Liz o tome ništa nije znala sve dok nije primila pismo od njegove majke u kojem je napisala da joj je žao što su se razveli i što se Adrian opet oženio.

Tada je Liz otišla na Internet gdje je pronašla desetke fotografija svog supruga, kako se smiješi s drugom ženom, na istoj plaži gdje su proveli medeni mjesec.

66753-loverat2-3198432c
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Adrian, instruktor ronjenja, sada je zatvoren na 18 sedmica zbog bigamije, a njegova nova supruga ostala je uz njega.

Tada je otkrila cijelu mrežu laži, uključujući i činjenicu da je lagao da mu je majka umrla, kako bi dobio dovoljno slobodnih dana da provede novogodišnje praznike s obje žene. Također, vodio je Liz u kuću druge supruge, govoreći joj da je to kuća njegovog šefa.

Samo 12 sati nakon što je izgubila bebu, Adrian ju je ostavio samu kako bi bio s Hayley.

– Nisam mislila da se to događa ikome u stvarnom životu, a kamoli da će se dogoditi meni. Stvarno ne znam šta se dogodilo. Nikad nisam pomislila da će otići i oženiti drugu ženu. To je promijenilo moj pogled život. Gledam ljude koje poznajem godinama i pitam se mogu li im vjerovati.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Zbog posla instruktora ronjenja, Adrian često nije bio kod kuće, ali je Liz svejedno mislila da je njihov brak dobar.

– Svaki dan mi govorio da me voli, kako ne može bez mene.

Zato je bila šokirana kad je doznala da je Adrian tri godine vodio dvostruki život. Liz je znala za Hayley, ali joj je Adrian rekao da je ona supruga njegovog psihijatra. Hayley je doznala da je Adrian oženjen tek kad je uhapšen.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Za vjenčanje s drugom ženom Liz je doznala tri mjeseca kasnije, zahvaljujući pismu njegove majke, piše cik.

– Ona je napisala da joj je žao što smo se Adrian i ja razveli, te da se nada da ćemo nas dvije ostati u dobrim odnosima. Napisala je također da je na Facebooku vidjela Adrianove slike s vjenčanja s Hayley, i da se nada da me njegov novi brak nije pogodio previše.

– To je bio veliki šok za mene, odmah sam otišla na Facebook i pronašla te fotografije.

– Nazvala sam Adriana, ali on je sve poricao.

Liz je bila tako bijesna da ga je prijavila policiji, a na sudu se Adrian izjasnio krivim za bigamiju.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts