VAPAJ DIJANE ĐOKOVIĆ: NOVAK nije kriminalac, nije ubica, on je samo teniser, pustite ga da igra i da pokaže šta zna!

Dijana Đoković uznemirena zbog čitave situacije sa Novakom. Majka najboljeg tenisera sveta Dijana Đoković je dala intervju za australijske medije i podelila svoje strepnje sa javnosti.

Ona je u programu “Kanala 7” potresnim rečima zamolila tamošnje vlasti da imaju milosti prema Novaku.

– Saznala sam da postoji šansa da još hoće da ga deportuju. Veoma sam zabrinuta. Shvatamo svi da ovo još nije gotovo i molimo se da ostane i da igra. Nadam se da svi razmišljaju isto. Nadam se da vaše ministarstvo, vlada i ministar ne razmišljaju drugačije. Ne izbacujte ga, on je teniser, nije političar, nije kriminalac, nije ubica, on je samo teniser, najbolji na svetu, pustite ga da igra i da pokaže šta zna- poručila je Dijana.

Ona je rekla i da ne razume pravne okvire Australije i kako sada jedan ministar može da preinači odluku suda.

– Ne mislim da je korektno. Sudija Keli je odlučio da je Novak slobodan, pa ne mogu da shvatim kako jedan čovek može da donese drugu odluku. Ipak, ja ne znam zakone u vašoj zemlji i zaista ne shvatam o čemu se radi.

Priznala je da ne zna sve detalje i da sa Novakom nije razgovarala o svemu što piše u novinama.

– Ne znam sve o problemu i nisam pričala sa Novakom o tome. Čitam mnogo toga u novinama. Ono što mogu da kažem je da je sudija Keli sedam sati slušao obe strane i onda odlučio da je Novak slobodan. Za mene je to zatvorena knjiga- poručila je Novakova majka.

Takođe, nije moglo da se zaobiđe pitanje o Novakovom kretanju po dobijanju rezultata testova.

– Verovatno nije znao, kad je shvatio da je pozitivan otišao je u izolaciju. Zaista ne mogu da kažem ništa o tome, možda je najbolje da za to pitate njega- zaključila je Dijana Đoković.

Izvor: espreso.co.rs

Similar Posts