UŽIVO U HIT TVITU OTKRIVENI NOVI DETALJI O ĐAKU UBICI: Rekao je da mu je Firer idol, a u njegovoj sobi je pronađena NACISTIČKA LITERATURA

Danas je treći dan žalosti u Srbiji. Nesreću kakva se nikada nije dogodila prouzrokovao je učenik OŠ “Vladislav Ribnikar” koji je iz pištolja usmrtio osam svojih školskih drugova i drugarica, kao i službenika obezbeđenja, a još sedmoro ranio. Neshvatljiv događaj iz temelja je poremetio život u Srbiji, a usledio je još jedan slučaj u kome je masovni ubica pucajući nasumično usmrtio osam, a ranio 14 osoba.

Među ranijenima u oba napada i dalje ima onih koji se bore za život. Večerašnje izdanje emisije Hit Tvit koju vodi i uređeuje Verica Bradić u potpunosti je posvećena ovim tragičnim događajima.

Gosti Hit Tvita su psiholog Aleksndra Janković, advokat i član Predsedništva SNS Vladimir Đukanović, marketniški stručnjak Nebojša Krstić i glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Aleksandra Janković kaže da je naše uverenje da se ovo nama ne može dogoditi.

– Živimo u globalnom selu, deca gledaju sadržaje za koje mi i ne znamo da postoje. Za par minuta samo na drugom kraju zemlje. Kaskamo, kako i većina roditelja ja to ne mogu da ispratim – navela je Janković.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ponižavanja i ismijavanja zbog viška kilograma nestaju upotrebom ovoga. Do idealne linije u 14 dana!


Sponsored by logo

Ukazala je da ne postoji ni najosnovnija pristojnost da se da prostora ljudima koji su nekoga izgubili.

– To je političko lešinarenje. Da li će roditeljima biti bolje zbog poziva na prostestnu šetnju. Roditelji ne očekuju osvetu, oni su izgubili sve što su imali – navela je Janković.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Krstić je rekao da mu se čini da se čitava diskusija usmerava ka tome da se optuži politički neistomišljenik i vlast.

– Na taj način omalovažava se tuga ovih porodica i ubijene dece i čitavo društvo. Bilo bi dobro ne licitirati o razlozima. Pogrešni zaključci i lažne vesti bujaju u medijima, to je pogodno tlo za zloupotrebu – istakao je Krstić i dodao:

Kad god su me pozvali, prvo pomislim što mene zovete, ja zista nemam ništa da kažem na ovu temu, osim da ćutim. A onda kad vidim zloupotrebu, pomislim da je bolje da ukažem na nju.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Patite od gljivične infekcije? Ovo ELIMINIŠE gljivice u 10 dana!


Sponsored by logo

Vučićević je ocenio da ovaj događaj nema nikakve sa time što je reč o školi koja važi za jednu od najboljih u Srbiji.

– Sve što rade politički lešinari zloupotrebljavajući ovu tragediju, kao i masakr u Mladenovcu nema nikakve veze sa iskrenom brigom o pravima deca, niti ambicije da se spreči ili predloži konstruktivna promena zakona. Danima su pričali da ovoga ne bi bilo da je tu bio školski policajac, a sada se protive kada se prelaže njihovo angažovanje – rekao je Vučićević.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Đukanović je na početku izrazio saučešće porodicama žrtava.

– Ovde sam došao da govorim kao roditelj i kao građanin. Živeli smo u iluziji da se ovo neće dogoditi kod nas. To je moje zamerka čitavom društvu, pravili smo se da je sve idealno i bajno. Nismo shvatili koliko je opasan uticaj društvenih mreža – kaže Đukanović.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Osvrnuvši se na najavljeni protest opozicije, Vučićević je ocenio da oni prete novom tregidijom.

– To nije normalno. Zašto dovodimo celu zemlju u nemoguću situaciju. Oni namerno dovode zemlju u nemogući situaicju. Šta god da vlast uradi oni kažu da ne valja – istakao je Vučićevići.

Janković je rekla da je među decom bila devojčica koja je heroj.

– Ona je uhvatila ubicu i pitala ga zašto to radi. Nije bila na spisku, ubio je – istakla je Janković i dodala da se u žrtvama govori kroz inicijale, a trebalo bi da budu saopštena njihova puna imena i prezimena.

Vučićević je govoreći o masakru na Vračaru, rekao da je dečak ubica bio ozbiljno obučen pucač.

– Precizno je pogađao žrtve, u glavu i u srce – naveo je Vučićević, a Krstić kaže da mu i dalje nije jasno kako je to moguće.

– On je u jednom od razgovora rekao da je novi Firer i da će osvojiti svet. U njegoj sobi je nađena nacistička litertura, za koju roditelji navodno nisu znali, što je malo verovatno. Govorio je i o Gebelsovim metodama, te da su ga naljutili Jevreji – kaže Vučićević i navodi da su svi potvrdili da je reč o hiperinteligentom detetu.

Pink.rs

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Brz način uklanjanja PARAZITA IZ ORGANIZMA. Zaboravite na bolove u mišićima, hronični umor te stomačne tegobe!

Ljudi sa bolovima u koljenu i kukovima moraju ovo pročitati!


Sponsored by logo

Similar Posts