Usvojila 2-godišnju djevojčicu: NJENE PRVE RIJEČI SLOMILE SU JOJ SRCE!

Odluka da postanete hranitelj istovremeno je i nagrada i iskušenje s vremena na vrijeme.

Jedna žena je riješila da sa svima podijeli dvije srceparajuće riječi koje je izustilo njeno dvogodišnje usvojeno dijete i koje su joj slomile srce.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Ona kaže da je djevojčica ušla u njen dom s osmjehom na licu i puna samopouzdanja kao da zna što radi. Iako stara samo dvije godine, već pet mjeseci je bila u hraniteljskom sistemu i živjela u čak četiri hraniteljske porodice.

Ćao, slatkice, ja sam Džejmi”, rekla je djevojčici spuštajući se na koljena, “toliko sam sretna što ćeš živjeti s nama. Hoćeš li da upoznaš drugu djecu?

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Džejmi je rekla da su ostala usvojena djeca voljela pridošlice i uživala da im budu turistički vodiči u novom domu. Uvijek je bila ponosna kada bi vidjela kako se ophode prema novajlijama i govore stvari poput: “Ovdje si! Hoćeš li da vidiš svoj krevet? Volim te!” čineći tako da se novo dijete osjeća kao kod kuće.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

 Nakon što je desetak minuta lutala s ostalom djecom, djevojčica je pobjegla nazad u sobu rekavši Džejmi dvije riječi zbog kojih se duboko zamislila.

Iako je upoznala prije samo deset minuta, djevojčica je utrčavši u sobu rekla Džejmi: “Pogledaj, mama!” Tada je Džejmi shvatila da djevojčica misli da riječ “mama” znači odrasla ženska osoba u kući. Nakon toliko različitih hraniteljskih porodica, ova riječ je za nju dobila sasvim drugačije značenje. Džejmi je bilo jasno da je mama za djevojčicu osoba koja ti sipa sok i doda stvari koje sama ne može da dohvati. Ovo je značilo da je djevojčica imala pet mama za pet mjeseci. Za to vrijeme, ona nije imala šanse da nauči što mama zaista predstavlja.

 Zbog toga se Džejmi nada da će djevojčica naučiti istinsko značenje riječi “mama”. Ima još dovoljno vremena da ova djevojčica nauči da mama nije ime za žensku osobu koja ti pomaže, i ona će, zapravo, imati mamu vrlo uskoro.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts