Ured francuskog predsjednika: Putin ne pokazuje želju za prekidom rata u Ukrajini

Nakon što su njemački kancelar Olaf Scholz i francuski predsjednik Emmanuel Macron danas obavili zajednički razgovor s Vladimirom Putinom, oglasili su se iz Ureda francuskog predsjednika te su iznijeli detalje sastanka.

Prema pisanju BBC-a, iz Ureda francuskog predsjednika su saopćili kako je razgovor između lidera Francuske, Njemačke i Rusije trajao skoro 90 minuta, a rasprava o mnogim pitanjima opisana je kao teška.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

“Macron i Scholz su zatražili prekid vatre i neprijateljstava prije nego što se započne strukturirana diskusija o narednim potezima. Putin nije pokazao nikakvu volju da okonča rat u Ukrajini”, saopćeno je iz Macronovog ureda.

Također, naglašeno je kako će u narednom periodu članice Evropske unije u Briselu razmatrati uvođenje novih sankcija Rusiji.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

“Sankcije će uzeti u obzir najnovija ratna dešavanja, uključujući i opsadu Mariupolja. Cilj ovih sankcije je da predsjednika Putina stjeraju u ćorsokak te ga izoliraju od međunarodne zajednice”, zaključuju iz Ureda.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Povodom sastanka, kratko se oglasio i glasnogovornik njemačkog kancelara Olafa Scholza te je naglasio kako su razgovori između Macrona, Putina i Scholza dio tekućih međunarodnih napora da se okonča rat u Ukrajini.

“Ništa se više ne može otkriti o razgovoru lidera”, saopćeno je iz Berlina.

Izvor:Klix

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts