URADITE OVIH 5 STVARI I PARE ĆE PLJUŠTATI U VAŠU KUĆU!

Feng shui je drevna kineska vještina koja vjeruje da pojedine aspekte života možete unaprijediti ili unazaditi odnosno o raspodjeli stvari u prostoru. Želite li ojačati svoju financijsku situaciju, probajte u svojem životnom prostoru napraviti ove izmjene…

Ne koristite simbole vode u kući

‘Cijevi koje cure, znak su da vam novac izmiče iz ruke,’ kaže feng shui konsultant Karen Rauch Carter. Da bi pojačali svoj bankovni račun, obavezno trebate popraviti sve pokvarene cijevi u kući, ali se i riješiti sve vode koja duže vrijeme stagnira, na primjer, promijeniti vodu u vazama za cvijeće.
‘Najbolje bi bilo izbjegavati izlaganje likovnih djela s elementima vode – posebno u spavaćoj sobi, niti postavljati ogledala na mjestima višim od vašeg nosa.’ savjetuje feng shui ekspert.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Unesite više biljaka
‘Da biste prosperirali u životu, važno je da u svom domu kreirate živahan, zdrav i nadahnjujući prostor bez nereda,’ upozorava feng shui stručnjak Laura Benko. Nered smeta slobodnom protoku energije, zbog čega se ukućani ulijene.
Životnu snagu najbolje bi bilo ojačati biljkama i cvijećem, ali i redovnim provjetravanjem svih prostorija. Fontane su simbol novca i bogatstva pa ako imate prostora u vrtu kuće i sredstava na raspolaganju, razmislite o ovom ukrasu.

Koristite boje bogatstva

Boja može imati veliki utjecaj na vaše raspoloženje. Crvena se smatra vrlo moćnom bojom, pa ne čudi što slavne osobe hodaju upravo po tepisima ove boje kad idu na premijere filmova. Ako želite da privučete novac u svoj život stavite crvene dekoracije, kao i zelene i ljubičaste.
No postoji izuzetak. Ako ne podnosite crvenu, zelenu ili ljubičastu boju, one neće ‘upaliti’ kao sredstvo za privlačenje novca u svoj život. Feng shui se ne ogleda samo u raspodjeli predmeta, već i u skladnoj ravnoteži između vas i prostora u kojem boravite.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Čista kuhinja

‘Vaša je kuhinja direktno povezana s vašom mogućnošću da privlačite novac,’ kaže feng shui konsultant Suzanne Metzger. Važno je održavati sudoperu i frižider organizovanim.
Šporet mora biti čist, a svaka ploča pravilno raditi. Na kraju, ako želite pojačati svoju finansijsku situaciju, pobrinite se da sto za ručavanje hrane uvijek bude besprijekorno čist.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Riješite se starih stvari

Da bi zaradili novac, nekad se morate riješiti starih stvari koje nikada ne koristite. Na primjer, sigurno u nekim kutijama čuvate stare daljinske upravljače, odjeću u koju više ne možete stati i slične predmete koje ne služe nikome.

Ako nešto ne koristite, vjerovatno vam to nije ni važno, niti vam je potrebno. Kreirajte slobodno mjesto u kući koji će vam omogućiti ulaz nove energije i donijeti vam prosperitet..

Izvor: telegraf

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts