Upozorenje žene koja je 12 godina ignorirala kvrgu na nozi

Žena je zbog straha ignorirala kvrgu na nozi koja je rasla. 12 godina kasnije, nakon amputacije, upozorava druge da ne naprave istu pogrešku.

Kada je imala 15 godina Cheryl Murray iz Škotske primijetila je na desnom stopalu neobičnu kvrgu. S obzirom da je kvrga bila mala, nije na nju obraćala pozornost. Ali kada je kvrga narasla, Cheryl ju je ignorirala iz straha. 12 godina kasnije, nakon amputacije, upozorava druge da ne naprave istu pogrešku.

Rastući problem

Ali kvrga nikada nije zacijelila. Kada je Cheryl shvatila da se kvrga zapravo povećava, bilo ju je sramota reći roditeljima i dečku, pa je istinu tajila.

Ali kao što poslovica kaže, ignoriranje problema ne znači da će problem nestati. Iako je Cheryl ignorirala kvrgu, ona je samo rasla.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Kvrga je naposljetku bila prevelika da ju se sakrije, i još se javila stalna, tupa bol. Cheryl je pokušala sve odbaciti kao bezazleno kada ju je dečko David upitao o izraslini.

„David me pitao što ne valja s mojim stopalom. Odgovorila sam da sam pokidala ligamente, ali on je primijetio da to nije istina, da je stvar mnogo ozbiljnija. U jednom je trenutku kvrga bila velika kao golf loptica“, rekla je.

Dečko joj je rekao da odmah ode kod liječnika.

Šokantna dijagnoza

Nakon nekoliko testova liječnici su imali samo loše vijesti. Kvrga je bila rezultat raka vezivnog tkiva.

„Nisam mislila da je ista ozbiljno“, rekla je Cheryl.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Nakon što su otkrili dijagnozu, liječnici su objasnili kako se širenje raka može spriječiti samo amputacijom noge. Bilo je prekasno da se tumor samo izvadi.

Foto: PA Real Life

Vijest ju je pogodila kao kamen.

„Bila sam histerična, bila sam toliko šokirana da nisam mogla govoriti“, rekla je.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Cheryl se bojala promjena u životu koje će donijeti amputacija. Brinula se da David više neće htjeti biti s njom. Ali Bog je iskoristio ovu poteškoću kako bi ojačao njihovu vezu.

Upravo prije operacije David je imao posebno iznenađenje. Zaprosio ju je!

Ohrabrena podrškom obitelji i zaručnika, Cheryl je s optimizmom otišla na operaciju. Ipak, trebalo je vremena za prilagodbu na novi život.

Cheyl je bolnicu napustila u invalidskim kolicima i prošla je fizikalnu terapiju. Nakon toga je primila umjetnu nogu. Situacija bi sigurno bila drugačija da je ranije otišla liječniku, ali ona ne troši vrijeme na suze.

„Ne dopuštam si pomisao da sam trebala ranije otići liječniku jer sam se pomirila s tim što se dogodilo. Sada sam ponosna što sam invalid. Ne mogu promijeniti prošlost, mogu samo nastaviti sa svojom budućnošću“, rekla je.

Cheryl sada ima 31 godinu i pokušava biti pozitivna. Zna da je život blagoslov, i nada se da će njezina priča potaknuti ljude da svaku izraslinu provjere s liječnikom.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts