UMJESTO TABLETA PROTIV BOLOVA UZMITE OVE BILJKE: Riješite se tegoba na prirodan način i spasite želudac…

Ovaj lijek je potpuno prirodan, ne utječu toliko na želudac kao kemija koju stalno unosimo u organizam i nemaju dugoročne posljedice na naše tijelo.

Kada nas nešto zaboli, većina će odmah posegnuti za tabletom protiv bolova. Postoji mnogo prirodnih sredstava protiv bolova, a neka od njih već imate u kuhinji.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Crni papar

Učinkovit je u borbi protiv artritisa, bolova u želucu i probleme s probavom. Crni papar upotrebljavao se u liječenju još u tradicionalnoj kineskoj medicini.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Papar sadrži tvari koje imaju protuupalna svojstva. Svježe mljeveni papar koristite kao dodatak jelu, no budite oprezni jer veće količine mogu usporiti djelovanje nekih lijekova.

Ulje mente

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Najbolje ga je koristiti za smirivanje želučanih tegoba i sindroma iritabilnog crijeva. Umjesto ulja može se koristiti i lišće biljke.

Jednu čajnu žličicu suhog peperminta u šalici vruće vode ostaviti deset minuta, procijediti i ohladiti. Pijte čaj 4-5 puta na dan između obroka. Budite oprezni jer velike doze mogu biti otrovne, budući da je čisti mentol otrovan.

Izvor: dnevno.hr

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts