UBICA IZ NOVOG SADA OBOŽAVAO DA POZIRA SA ORUŽJEM! Javnost šokirana fotografijama: Proganjao devojku posle raskida PA JE UBIO FOTO

Stravična tragedija dogodila se danas u Novom Sadu kada je muškarac V. R. (34) ubio svoju devojku I.R. (26) u solarijumu u ovom gradu, gde je radila.

Ovaj muškarac je i ranije bio prijavljivan za nasilje nad bivšom partnerkom, te mu je zbog toga bila određena i zabrana prilaska devojci, koja mu je izrečena 25. aprila ove godine.

On je u legalnom posedu imao oružje, koje mu je tada i oduzeto, zbog fizičkog nasilja nad dotičnom devojkom od pre nekoliko nedelja.

Pištolj kojim je izvršio ubistvo i samoubistvo bio je u nelegalnom posedu, dok je oružije koje je bilo oduzeto bilo u legalnom posedu. Meru je policija izdala i oduzela oružje kao preventivnu meru da ne bi došlo do zločina.

Javnost je šokirana njegovim profilima na Instagramu, gde je neretko objavljivao fotografije sa oružjem, po čemu se može zaključiti da je obožavao da pozira sa puškama i pištoljima.

1 / 5 FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Više puta joj pretio, dobio otkaz zbog incidenata

– Bili su više od godinu dana u vezi, a pre šest meseci krenule su svađe. On joj je više puta pretio, poslednji put je na nju potegao i oružje, zbog toga mu je i oduzeto oružje i dobio je zabranu prilaska, a onda je usledio i njegov otkaz u firmi zbog svih tih incidenata – rekao je izvor.

Novi Sad
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Kako je izvor dalje naveo, nikome nije jasno kako je sada došao u posed oružja, a sumnja se da ga je ukrao iz radnje u kojoj je radio pre otkaza.

Novi Sad
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Podsetimo, V.R. je uleteo u kozmetički salon u Novom Sadu, a potom pucao u svoju bivšu devojku I.R., pa u sebe.

Nesrećna I.R. (26) je preminula na licu mesta, a V.R. je preminuo od zadobijenih povreda u Kliničkom centru Vojvodine.

Similar Posts