U VRELO MLIJEKO DODAJTE NEKOLIKO KAPI OVE NAMIRNICE: Smjesa koja ČISTI SINUSE i pluća, prekida UPALU i KAŠALJ

Potpuno je prirodan i brzo se priprema!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ponižavanja i ismijavanja zbog viška kilograma nestaju upotrebom ovoga. Do idealne linije u 14 dana!


Sponsored by logo

Naučnici su u propolisu otkrili preko 200 jedinjenja koji su korisni za ljudsko zdravlje. Propolis sadrži i nekoliko vitamina (B1, B2, B3, biotin) i aminokiseline koje su važne za funkcionisanje imunog sistema. Najvažnija komponenta propolisa su bioflavonoidi na osnovu kojih se određuje i kvalitet propolisa. Još jedan benefit propolisa jeste što sadrži antibiotike koji sprječavaju da štetni mikroorganizmi i infekcije dođu u organizam.

Brojne studije su pokazale da je propolis prirodni anestetik, antioksidans, antiseptik, antibiotik koji djeluje protiv većine virusa, uključujući i virus gripa. Odličan je u borbi protiv gljivica i parazita.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Patite od gljivične infekcije? Ovo ELIMINIŠE gljivice u 10 dana!


Sponsored by logo

Propolis se koristi u tretiranju bolova u somaku, kod opekotina i kurjeg oka, kod gljivičnih bolesti kože, akni, ekcema, problema sa disanje, prehlade, upale pluća, upale desni, kašlja, zaustavlja upalne procese u organizmu. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Kod problema sa plućima, kašljom, prehladom, gripom i zapišenim nosem, ako i kod problema sa sinusima, preporučuje se upotreba propolisa u kombinaciji sa mlekom.

20 kapi propolisa dodajte u 300ml vrelog mlijeka (djeci mlađoj od 6 godina ne više od 4 kapi propolisa). Ovaj napitak popije prije spavanja.

Napomena: Prije upotrebe propolisa u lekovite svrhe, obavezno se konsultujte sa ljekarom. Propolis treba u potpunosti da izbjegavaju osobe koje su alergične na med.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Brz način uklanjanja PARAZITA IZ ORGANIZMA. Zaboravite na bolove u mišićima, hronični umor te stomačne tegobe!

Ljudi sa bolovima u koljenu i kukovima moraju ovo pročitati!


Sponsored by logo

Similar Posts