Tri brata se mole da ih posvoji ista obitelj, njihova želja pogađa ravno u srce

Ova tri brata se moli da ih posvoji ista obitelj kako ne bi bili razdvojeni. Pomolimo se da netko začuje njihovu molbu i neka otvori vrata svoga doma za njih. 

Iako vole plivati, igrati igre i jesti slatkiše, dječaci priznaju da im je već dosta življenja u grupnom domu za djecu u Teksasu. Ono što žele više od ičega jest da ih majka ušuška u krevet i tatu, koji bi ih naučio mnoge nove stvari. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Trojica braće, koji su spremni za posvojenje, imali su prilike biti posvojeni u odvojena kućanstva, no to nije ono što oni žele. Žele biti posvojeni zajedno. 

Kada ih je reporter upitao što braća znače jedni drugima, svaki je brat imao jedinstveni i dirljiv odgovor. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

„Za mene znače ljubav“, rekao je Aiden, brat koji je prvi odgovorio, nakon što je prije toga ozbiljno razmislio o pitanju. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

„Oni za mene znače prijateljstvo“, rekao je Marshall. 

„Oni su dobra braća s kojima mogu jesti slatkiše. Imao sam cijelu vreću slatkiša, no gotovo sve je nestalo. Za to krivim njih“, rekao je Bobby. 

Aiden je dodao: „Želimo obitelj. Na Ranču sam duže od Marshalla i Bobbyja. Ovdje sam već tri godine. Moram se seliti iz jedne kuće u drugu… Došao sam ovdje prvi, Marshall je došao nakon mene, a Bobby je došao posljednji“. 

Tri brata čeznu za mjestom kojeg će zvati dom
Iako je ponovno ujedinjenje razveselilo dječake, oni čeznu za mjestom kojeg će zvati dom. Dječaci žele da ih obitelj zajedno posvoji. Možete li zamisliti kako bi bilo da netko otvori svoje srce i udomi ovu trojicu dječaka?
Postoji mnoštvo dječaka koji odrastaju u domovima, koji samo žele da ih netko voli. Kao djeca Božja, koju je Bog posvojio u svoju obitelj, sjećamo se kako je izgledao dan kada smo zauvijek posvojeni u Božju obitelj. 
Znamo da imamo nebeskog Oca, koji pjeva nad nama i raduje se našim pobjedama. Znamo da imamo Abbu, Tatu, koji nam pruža utjehu, koji nam daje mudrost i koji s nama prolazi kroz naše probleme. 

Upravo je to ono za što se ova tri dječaka mole. Pomolimo se da netko začuje njihovu molbu i neka otvori vrata svoga doma za njih. 
„Bogoljubnost čista i neokaljana jest: zauzimati se za sirote i udovice u njihovoj nevolji, čuvati se neokaljanim od ovoga svijeta.“ (Jakovljeva 1, 27) 
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts