TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD BOGATIĆA: Pijan automobilom pokupio dve devojke na biciklima, pa pobegao

Dve devojke povređene su u saobraćajnoj nezgodi noćas u Dublju kod Bogatića, kada ih je pokosilo vozilo šabačkih registarskih oznaka kojim je u alkoholisanom stanju upravljao N.P. (23) iz Skrađana koji je potom pobegao sa mesta udesa.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

U saobraćajnoj nesreći kod Bogatića, mladić (N.P.) u alkoholisanom stranju pokosio je dve devojke, nakon čega je pobegao sa lica nesreće.

Obe devojke su hospitalizovane u šabačkoj bolnici sa brojnim povredama po glavi i telu. T.J. (19) ima teške telesne povrede, frakturu lobanje i naprsnuće potiljačne kosti, a njena drugarica K.S. (20) je lakše povređena.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

– Devojke su se kretale biciklima svojom stranom kolovoza Karađorđevom ulicom kada je na njih naleteo automobil, oborio ih i odbacio ih u kanal. Pošto se nije zaustavio prešao je preko bicikla i tom prilikom nabušio gumu. Zaustavio se oko kilometar dalje da bi promenio gumu i u tom trenutku su ga, zahvaljujući dojavi građana, pronašli policajci i priveli u policijsku stanicu – naveo je izvor.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Uviđaj su obavili pripadnici policije iz Bogatića i dežurni tužilac.

Mladić je imao 1,39 promila alkohola u krvi, pa je zadržan na trežnjenju. Sa krivičnom prijavom danas je priveden kod tužioca, a po odluci sudije za prethodni postupak posle saslušanja je pušten na slobodu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts