TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD BOGATIĆA: Pijan automobilom pokupio dve devojke na biciklima, pa pobegao

Dve devojke povređene su u saobraćajnoj nezgodi noćas u Dublju kod Bogatića, kada ih je pokosilo vozilo šabačkih registarskih oznaka kojim je u alkoholisanom stanju upravljao N.P. (23) iz Skrađana koji je potom pobegao sa mesta udesa.

U saobraćajnoj nesreći kod Bogatića, mladić (N.P.) u alkoholisanom stranju pokosio je dve devojke, nakon čega je pobegao sa lica nesreće.

Obe devojke su hospitalizovane u šabačkoj bolnici sa brojnim povredama po glavi i telu. T.J. (19) ima teške telesne povrede, frakturu lobanje i naprsnuće potiljačne kosti, a njena drugarica K.S. (20) je lakše povređena.

– Devojke su se kretale biciklima svojom stranom kolovoza Karađorđevom ulicom kada je na njih naleteo automobil, oborio ih i odbacio ih u kanal. Pošto se nije zaustavio prešao je preko bicikla i tom prilikom nabušio gumu. Zaustavio se oko kilometar dalje da bi promenio gumu i u tom trenutku su ga, zahvaljujući dojavi građana, pronašli policajci i priveli u policijsku stanicu – naveo je izvor.

Uviđaj su obavili pripadnici policije iz Bogatića i dežurni tužilac.

Mladić je imao 1,39 promila alkohola u krvi, pa je zadržan na trežnjenju. Sa krivičnom prijavom danas je priveden kod tužioca, a po odluci sudije za prethodni postupak posle saslušanja je pušten na slobodu.

Similar Posts