Tek rođena beba bila je ostavljena u kutiji, ali Bog je imao plan za njezin život

Tek rođena beba bila je ostavljena u kutiji u Indiani, ali Bog je imao plan za njezin život.

Bruce Faltynski, policajac iz Indiane, i njegova supruga Shelby nedavno su dodali novog člana svojoj obitelji. Odlučili su posvojiti napuštenu djevojčicu Myah, koja je bila ostavljena u kutiji u vatrogasnoj kući u sjevernoj Indiani.

Beba ostavljena u kutiji

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Mjesecima ranije, mladi je par posvojio i osmogodišnju djevojčicu Kaiu, nakon što su se godinu dana brinuli za nju. Također su prošli obuku za roditelje udomitelje i kroz tu obuku im je omogućeno da se nađu na popisu za posvojitelje, čime su dobili mogućnost posvajanja beba.

Par nije mogao biti sretniji kada ih je socijalna služba nazvala i obavijestila o bebi Myah kojoj je trebao dom. Odlučili su je primiti i pružiti joj dom i obitelj.

Beba ostavljena u kutiji
Foto: Faithpot.com

Bruce se prisjetio kako je bio nervozan i zabrinut kad su prvi put primili poziv. No, kada su konačno odlučili biti Myahini roditelji, rekao je da je to bilo ‘potpuno veselje i uzbuđenje’. Njihove su molitve bile uslišane.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

“Čekali smo da nam Bog podari vlastitu obitelj”, rekla je Shelby.

Myah je, prema liječnicima, ranije imala moždani udar pa je stavljena na odjel intenzivne njege za djecu. Međutim, do sada joj se stanje znatno popravilo i zdrava je beba.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Više o ovoj priči, koja ima sretan kraj, pogledajte u videu u nastavku.

Izražavajući svoje zadovoljstvo što je postala starija sestra, Kaia kaže: “Budući da sam starija sestra, mogu je držati, hraniti i igrati se s njom jer je stvarno zabavno biti s njom.”

Iako su ih se biološki roditelji odrekli, divno je znati da će ove dvije djevojčice od sada imati roditelje pune ljubavi, jedna drugu i obitelj na koju se uvijek mogu osloniti.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts