Supružnici pozvali prodavača automobila na večeru i ispunili mu najveći san

Supružnici su 27-godišnjeg mladića pozvali na večeru. Svojom odlukom su mu ispunili najveći san.

Malo je stvari u životu koje su važne kao obitelj. Za 27-godišnjeg Davona Woodsa, koji je odrastao u sustavu udomiteljstva, pronaći obitelj oduvijek je bio san. Taj san postao je stvarnost kada je prošle godine upoznao Wilkinsonove u salonu automobila u kojem je radio kao prodavač.

San postaje stvarnost

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Obitelj Wilkinson bila je dirnuta Davonovom pričom i ostala je u kontaktu s njim, pozvavši ga na večeru za njegov rođendan i Dan zahvalnosti. S vremenom su Wilkonsonovi tretirali Davona kao člana obitelji, a na kraju je on pitao može li legalno postati dio obitelji. Iako još nije pokrenut zakonski proces posvajanja, Wilkinsonovi su mu dali zeleno svjetlo da uzme njihovo prezime i bude poznat kao Davon Wilkinson.

Video u nastavku prikazuje Wilkinsonove kako u suzama reagiraju na snimljenu poruku Davona Woodsa u kojoj ih moli da postanu njegova obitelj.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Davonu je iskustvo članstva u obitelji punoj ljubavi promijenilo život.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

“Bilo je čudno biti u okruženju punom ljubavi”, rekao je. “Nikad nisam imao odnos ni s jednim roditeljem. Bilo je to nešto što sam oduvijek želio. Uvijek sam želio reći ‘ovo je moja obitelj’.”

Inspiriran vlastitim iskustvom u sustavu udomiteljstva, Davon je u međuvremenu dao otkaz na poslu i osnovao Foster Kids Matter, organizaciju posvećenu pružanju usluga udomljenoj djeci u Georgiji.

Priča Wilkinsonovih i Davona podsjetnik je da obitelj može biti u mnogim oblicima i da su ljubav i podrška obitelji nešto što može promijeniti nečiji život. Dakle, ništa ne može zamijeniti potrebu za obitelji i lijepo je kada nađemo obitelj koju možemo zvati svojom.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts