Starica je sjela i zasvirala na klaviru, a ono je zazvučalo kao iz raja

Natalie je nevjerojatna pijanistica iz Melbournea koja je skladala ovo remekdjelo koje je predivno za poslušati. Njezina je glazba očaravajuća, no priča o njezinom životu je prepuna tuge.

starica-klavir

Suprug ju je napustio, izgubila je dvoje djece i bila je beskućnica. Mnogo puta u životu velika ljepota proizlazi iz velike tuge. Njezina glazba prenosi tu priču.

Jedno od Nataliene preživjele djece, Matthew Trayling, podijelio je video svoje talentirane majke i ubrzo je skupio preko milijun pregleda!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Matthew je za Business Insider rekao zašto je uopće podijelio video. „Kada sam ovo snimio prije nekog vremena osjećao sam, zapravo nadao sam se da će svijet možda sjesti i poslušati jednog od, ako ne i najboljeg, „nepoznatog skladatelja“ u svijetu danas (moju majku Natalie). Čini se da je svijet poslušao, i to s pravom. Ovo je samo jedna od njezinih skladbi, i postala je viralna na YouTubeu.“

Natalie je očito talentirana pijanistica, i hvala Bogu da se probila na glazbenoj sceni, makar u kasnijem životnom razdoblju! Iako je život bio težak za Natalie, ona nikada nije odustala od svog talenta! Poslušajte Natalienu skladbu u priloženom videu!

Similar Posts