• Sri. ruj 28th, 2022

Starica je došla na blagajnu platiti namirnice, nije slutila što će joj se dogoditi

89-godišnja starica je došla na blagajnu platiti namirnice ne sluteći što joj se dogoditi i tko će joj priskočiti u pomoć.

Kad je bakina kreditna kartica odbijena u trgovini, stranac je platio račun i zauzvrat tražio samo molitvu. A sada obitelj 89-godišnje Marilyn Oettinger želi pronaći “anđela” koji je pokazao takvo suosjećanje.

89-godišnja Marilyn Oettinger pridružila se skupini starijih osoba na trčanju do trgovine. Suprug joj je nedavno preminuo i ovo je bio jedan od rijetkih izlazaka bez pomoći koje je od tada napravila.

Marilyn je oprezno odabrala stvari koje su joj potrebne, a zatim je prišla blagajni da ih plati. I tada se događa nešto potpuno neočekivano!

  RECITE NAM KAKO SPAVATE I MI ĆEMO VAM OTKRITI KAKVA STE OSOBA: Ako ovako spavate IMATE 1 LOŠU OSOBINU

Odbijena kreditna kartica

Udovica daje blagajnici svoje jedino sredstvo plaćanja. A kad je kreditna kartica odbijena, to je ostavilo Marilyn da se koprca.

Ova kreditna kartica je jedina koju imaju ona i njen suprug. Problem je, međutim, što je kartica na ime Marilyninog pokojnog supruga. A nakon njezine smrti, bez znanja njegove udovice, banka je poništila karticu.

“Bila je”, kaže ženina kći, Margie, “zbunjena, zaprepaštena, posramljena. A ovaj tip ju je spasio.”

Iza Marilyn je stajao potpuni stranac. Ali ovaj čovjek prilazi, govoreći: “Ne brini. Ja ću se pobrinuti za tvoje namirnice.”

Bez oklijevanja, muškarac je platio račun za kupovinu od 109 dolara za ženu čija je kreditna kartica odbijena. I koliko god se trudila, zahvalna baka ne može dobiti kontakt podatke stranca kako bi mu kasnije mogla nadoknaditi novac.

  PITALA JE GINEKOLOGA DA LI DA IMA BEBU POSLE 35, A ON JE NA VRATA ORDINACIJE OKAČIO ODGOVORE POSLE KOJIH SU SVI POPADALI OD SMEHA (FOTO)

“Pokušala je saznati njegovo ime,” kaže Margie, “ali on je rekao ‘Ne. Samo se pomolite za mene.’”

I stranac je otišao, zadovoljan svojim dobrim djelom.

Djelo ljubaznosti nadahnjuje druge

Slušanje o ovom nevjerojatnom činu dobrote duboko je dirnulo obitelj Marilyn Oettinger, kao i druge kupce koji su svjedočili dobrom djelu.

“Od toga se naježim”, odgovara jedna žena.

Marilynina obitelj očajnički traži dobrog Samaritanca koji je pritekao u pomoć. A već su ispoštovali njegov zahtjev izmolivši nekoliko molitvi za njega.

“Pokušavamo ga pronaći”, kaže Margie Oettinger. “Čak i ako ne želi istupiti, nadamo se da će znati da smo mu nevjerojatno zahvalni.”

Može biti neugodan i uznemirujući trenutak kada je nečija kreditna kartica odbijena. Ali milost i suosjećanje koje je ovaj stranac pokazao podsjećaju nas da je na ovom svijetu ostalo još mnogo dobrote.

  Koliko je patki na slici? Kako riješiti najnoviju zagonetku društvenih medija