„STALNO PITA KAD ĆE NA SLOBODU“ Dečak ubica ubeđen da „uskoro izlazi“ i postavlja ZASTRAŠUJUĆA PITANJA

Dečak ubica (13), koji je očevim pištoljem ubio osam vršnjaka i čuvara u OŠ „Vladislav Ribnikar“, ni danas, šest dana posle monstruoznog čina, ne pokazuje kajanje. On je u izolaciji na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u Dr Subotića, potpuno smiren i ima samo dva pitanja: „Kada izlazim odavde?“ i „Kakve su reakcije na ono što sam uradio?“.

Prema saznanjima „Blica“, dečak ubica nije tražio bilo kakav kontakt, niti je tražio da vidi roditelje.

– Nema zahteve, nije pitao ni za roditelje. Njegova jedina interesovanja su kada izlazi i kakve su reakcije na njegov čin – kaže izvor „Blica“.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Opisujući trenutno stanje u kome je dečak, izvor „Blica“ navodi da dečak ubica smatra i ponaša se kao da je pitanje trenutka kada izlazi iz Klinike, odnosno kada će biti slobodan.

On čeka taj trenutak i po svemu sudeći ubeđen je da to treba da bude ovih dana.

Dečak očekuje da će mu ljudi skandirati ispod prozora

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

– Drugo pitanje koje postavlja je kakav je odjek ostavio, kakve su reakcije. Šta se događa napolju i on očekuje da je popularan. Njegova očekivanja su bukvalno da će se okupiti ispod njegovog prozora i skandirati mu – pojašnjava naš sagovornik.

Kako saznajemo, učenik sedmog razreda ne dobija ni sedative, jer je on „potpuno smiren“. Nisu mu potrebni.

Tim lekara radi na utvrđivanju činjenica i stanja dečaka, koji su prethodili monstruoznom činu, ali i tokom izvršenja.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

On je prestao da ubija drugare iako je imao još dva šaržera municije, odnosno 34 metka. Prema saznanjima Blica, prekinuo je svoj krvavi pir jer je osetio da ostaje bez daha.

U svoj svireposti, decu koja su preživela spasio je napad panike koji je ovaj dečak imao u jednom trenutku. Otišao je u dvorište, ispraznio pištolj i pozvao policiju.

Podsetimo, nezapamćena tragedija u Srbiji se dogodila 3. maja u beogradskoj osnovnoj školi na Vračaru, kada je učenik sedmog razreda ušetao u školu sa očevim oružjem. On je prvo ubio čuvara škole Dragana Vlahovića i dežurne učenice, zatim je svoj pohod nastavio kroz hol škole do kabineta za istoriju. Tamo je ubio petoro vršnjaka, ranio nastavnicu istorije i još šest đaka.

(Blic)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts