Smijali su mu se kada ju je oženio: Nekoliko godina kasnije sve je šokirala svojom pojavom

Mladoženji su se smijali kada se prije nekoliko godina oženio kurpulentnom djevojkom. Nakon nekoliko godina sve je šokirala svojim izgledom.

Kada je ovaj par objavio fotografije sa svog vjenčanja našao se na meti kritika, a sve zbog izgleda mladenke. No, šest godina poslije, njena transformacija sve je ostavila bez teksta.

Smijali su mu se kada ju je oženio …

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Uprkos brojnim komentarima i primjedbama, mlada i mladoženja imali su nevjerovatan dan vjenčanja. Sve je bilo onako kako su zamislili. Vjenčali su se jer su se iskreno voljeli. Nisu ih poremetili ružni komentari drugih ljudi.

Nažalost, njihovi prijatelji i obitelj nisu bili jedini koji svoje mišljenje nisu mogli zadržati za sebe.

Smijali su mu se kada ju je oženio ...

Priznajemo, i mlada i mladoženja se baš i ne uklapaju u današnje ideale ljepote. Ali, to više govori o našim idealima ljepote nego o njima. Vole se i ne gledaju na vanjski izgled.

Čini se da internet svaki dan ima novu opsesiju

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Isti trend pratila je i ova priča. Pojavile su se njihove fotografije sa vjenčanja, dobili su puno negativnih komentara, ali nakon samo tjedan dana komentari su se smirili. Par je nastavio da se voli i proveo je sjajan medeni mjesec. Svijet ih je zaboravio i nije znao da će se ponovo pojaviti nakon 6 godina, nakon što su prošli ogromnu transformaciju.

Transfomracija bi prošla neotkriveno da nije bilo jednog novinara. Pitao se šta ovaj par radi ovih dana i odlučio je da ih pronađe i napiše priču.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Trebao je veći dio dana da shvati gdje je kontroverzni par, ali kada ih je konačno pronašao, čekalo ga je pravo iznenađenje. Našao ih je u malom gradu. Tamo su izgradili divan dom, gdje žive zajedno i još uvijek veoma zaljubljeni.

Novinar ih prvo nije prepoznao. Žena se toliko promijenila. Žena je doživjela potpunu metamorfozu i nimalo nije ličila na sebe. Prema njenim riječima, u proteklih šest godina napravila je ozbiljne promjene u načinu života. Počela je jesti zdravije i češće vježbati.

Čini se da internet svaki dan ima novu opsesiju

Muž joj je rekao da nije potrebno da se drastično mijenja, jer ju je volio bez obzira na sve. Ipak, podržavao ju je u njenim izborima i njenom novom, zdravijem načinu života.

Par želi poručiti svijetu da svoje mišljenje ne treba zasnivati ​​samo na osnovu izgleda neke osobe. Puno je važnije kako se osjećate zbog te osobe. Ako te netko usrećuje, nije bitno kako izgleda.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts