Slijepa i autistična djevojka dobila “zlatni gumb” zbog zadivljujućih vokalnih sposobnosti

Bog je svakoga opremio darovima i posebnim talentima. Ova slijepa i autistična djevojka zaradila “zlatni gumb” zbog zadivljujućih vokalnih sposobnosti

Bog ne blagoslivlja pojedince vještinama samo zato da ostanu neiskorištene. On želi da ih iskoristimo, bez obzira na to što smo na nekim područjima zakinuti.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Mlada žena, 27-godišnja Lavender Darcangelo, slijepa je i ima autizam. Većina bi je ljudi jednom pogledala i prekrižila, zaključivši da nema ništa važno za ponuditi. Međutim, kao što je pokazala na audiciji, djevojka je blagoslovljena ogromnim glazbenim sposobnostima.

Zlatni gumb Heidi Klum

Nakon nekoliko sekundi njezine izvedbe “Out Here on My Own”, jasno je da Lavender ima anđeoski glas. Publika u studije odmah prepoznaje talent mlade žene. Gromoglasno su joj zapljeskali, šokirani njezinim prekrasnim glasom.

Međutim, ona nastavlja oduševljavati i zadivljivati, pokazujući svoj nevjerojatan glas. I ne samo to, već je toliko emocija i osjećaja sadržano u njezinoj izvedbi, što se lako može primijetiti gledajući YouTube isječak.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Poslušajte u nastavku izvedbu Lavender Darcangelo.

Po završetku njezina nastupa, cijela prostorija djevojci daje ovacije, uključujući i suce. Nekoliko je suza proliveno, jer se jasno vidi kako Sofía Vergara briše suzu iz oka.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Lavenderina zapanjujuća vokalna izvedba potpuno je oduševila sva četiri sudaca. Simon Cowell je to nazvao “senzacionalnim”. Sofia je rekla da je bila “spektakularna”. Ali najbolji trenutak je tek dolazio.

Heidi Klum je imala jedno pitanje za Lavender. “Voljela bih biti tvoja navijačica i držati te za ruku sve do cilja, što kažeš?”

Heidi zatim udara Golden Buzzer, šaljući kišu konfeta na pozornicu. Lavender i njezin otac potpuno su shrvani.

Kakav lijep i dragocjen trenutak!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts