SJEĆATE SE NJE? NEMA KO U SFRJ NIJE ZNAO ZA NJU: Naglo se udebljala, a onda smršala – pogledajte kako danas izgleda nakon toliko godina, IZNENADIT ĆETE SE (FOTO)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Velikoj zvijezdi bivše Jugoslavije, 30. aprila 1993. godine na terenu usred meča u Hamburgu, tridesetosmogodišnji Nijemac Ginter Parhe mučki joj je zario nož u predjelu lopatice, u dubini od 1,5 centimetar pred televizijskim kamerama i očima cijelog svijeta.

Povrijeđena Monika, sva u krvi prebačena je u lokalnu bolnicu, u pratnji majke i brata. U posjetu joj je došla i Štefi Graf koja se izvinila što je došla samo nakratko jer mora brzo da se vrati na turnir. Vjerovalo se da će nadmetanje u Hamburgu biti prekinuto zbog napada i prolivene krvi Selešove, koja je za nekoliko milimetara izbjegla ubod u vitalni nerv i najvjerovatnije ostala paralizovana. Ona je privatnim avionom prebačena u SAD na liječenje i rehabilitaciju.
Monika se tenisu vratila 1995. godine, ali ranije uspjehe nije uspela da ponovi., od posttraumatskog sindroma  nikad se nije oporavila.
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Utjehu je tražila u meditacijama, terapiji, ali i hrani pa se jedno vrijeme borila i sa viškom kilograma. Ipak, sa tim je uspjela da se izbori.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Ona se redovnim treninzima riješila viška kilograma i sada izgleda kao druga osoba:

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts