SELJANČURO, JA TE PLAĆAM, MOGU DA TI RADIM ŠTA GOD HOĆU! Ovako je Jelena Karleuša vređala dugogodišnju spremačicu i dadilju svoje dece

Vera Horvat u ispovesti za Kurir svedoči kako se JK iživljavala nad njom od trenutka kada je u javnost izbila njena afera sa Ognjenom Vranješom

U poslednje vreme Jelena Karleuša pokazala je javnosti svoje bahato lice, a da ni u kući nije mnogo bolja, saznali smo od njene dugogodišnje spremačice i dadilje njene dece.

– Punih deset godina sam radila u porodici Karleuša-Tošić. Došla sam kao dadilja, a onda sam tokom godina postala i kućna pomoćnica. Atina je imala osam meseci kad sam počela da se brinem o njoj, a onda se rodila i Nika, pa sam nastavila da čuvam obe. Kako nisam mogla sama, dovela sam i moju sestru Kaju i zajedno smo vodile računa o porodici. Jelenina majka Divna, koju sam uvek cenila i poštovala, preporučila me je kod Jelene. Sestra i ja jako smo volele Karleušine ćerke i teško nam je palo što ih više ne viđamo. Međutim, od januara, otkad je krenula afera s fudbalerom, počeo je neizdrživ pritisak. Pokušavale smo da ne obraćamo pažnju, ali sve se prelivalo na nas. Ispalo je da smo sestra i ja glavni krivci za sve – kroz suze priča za Kurir Vera Horvat, koja je nedavno dala otkaz Karleuši.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Nepoštovanje

Ona je detaljno opisivala kakve uvrede je trpela od pevačice.

– U poslednje vreme sve je bilo problem. Ako nisu raspoloženi, sve se prebacivalo na nas. Njeno nepoštovanje je prevazilazilo svaku meru. Znale smo svoje mesto, ali nismo htele da budemo robovi zbog njenog lošeg ponašanja. Konkretno, bilo je dosta grubih reči. Jednom prilikom mi je rekla: „Ja kad nekog plaćam, ako mi se ne svidi šta radi, kažem m’rš u pi*ku materinu.“ To me je baš povredilo. Stalno je bio pritisak. Napetost. Prepucavanje. Odjednom je sve počelo da smeta, šta god da smo uradile, ništa nije valjalo. Vređala nas je i jako smo povređene i razočarane što smo za sve ove godine predanosti dobile nepoštovanje. Zauzela je drzak stav i to je bilo neizdrživo – kaže Vera, kojoj je najveći problem prilikom sređivanja kuće predstavljao prebukirani garderober bahate pevačice:

– Jelena ima mnogo garderobe, koja stalno mora da se sortira i preslaže. Maksimalno sam se trudila, ali bilo je momenata kad od gomile posla nisam stizala da sredim sve stvari. Tada se na sav glas drala: „Ovde ništa ne može da se nađe, niko ne ume da sredi stvari.“ Verujte da sam se tresla jer nisam znala šta u kom trenutku može da joj padne na pamet. Bila je ljuta i psovala. Najviše me povređivalo kad mi kaže da ja sa seljačkim mentalitetom ne mogu da sređujem njen orman. Na kraju ništa nije valjalo.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Bez posla

Naposletku, Vera i njena sestra rešile su da napuste dom Jelene Karleuše, iako prethodno nisu našle drugi posao.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

– Sad nemamo posao, a pošteno smo radile. Jednostavno, nismo više mogle da izdržimo Jelenino ponašanje. Moje poslednje reči su bile: „Ti meni tako da pričaš, sram te bilo.“ To sam joj rekla i otišla sa svojom sestrom. Da je Divna, koja je zaista bila divna žena, živa, ništa od ovoga se ne bi desilo – zaključuje Vera.

Kao domarke

SESTRA I JA SMO KUVALE, SPREMALE, PLAĆALE RAČUNE

Kućna pomoćnica Jelene Karleuše otkriva i šta je sve radila kod pevačice.

– Poslednjih šest meseci smo sve radile. Čuvale smo decu i kuvale im. Atinu i Niku smo obožavale. To su toliko divne devojčice da mi je teško palo što ih sada ne viđam. Moj unuk stalno pita za njih jer su dolazile i kod mene kući. Spremale smo kuću, peglale, brisale prašinu, bile smo maltene kao domarke. Kad god su dolazili majstori, mi smo ih dočekivale i ispraćale. Vodile smo računa da li je prazan frižider i plaćale sve račune. Ništa nam nije bilo teško da radimo. Sve smo profesionalno obavljale i trudile smo se da budemo neprimetne – rekla je Vera.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Na krv i nož Supružnici pravili haos

DUŠKO I JELENA SU SE STALNO SVAĐALI

Vera Horvat je bila svedok i brojnih svađa između Jelene i Duška Tošića:

– Voleli su javno da naprave haos, toliko da se čoveku smrkne i da ode iz kuće. Dešavalo se da Duško Jeleni govori da je kurva, a i ona je njemu prebacivala za ljubavnice. Često su se svađali, ali mi smo se trudile da budemo neprimetne. Iskreno, Duško nas nikad nije uvredio. Možda je posumnjao da znamo nešto, ali ništa nije govorio, bio je uvek korektan.

Dosledna

O VRANJEŠU NI REČI

Vera Horvat kaže da o Ognjenu Vranješu iz poštovanja prema deci i porodici ne želi da govori.

– O tome ima mnogo priče, ali ja se ne bih mešala. Mi smo imale konflikt s Jelenom, ubijala nas je ta nekorektnost sa njene strane, ali o toj temi neću da pričam. Napisala nam je nekoliko poruka kad smo otišle i ispalo je da smo nas dve nekorektne, a ne ona. Takvi ljudi nikad ne priznaju da su pogrešili. To je uzelo toliko maha da smo svaki dan bile pod stresom. Stalno se žalila da je novinari linčuju, ali ako ništa ne radiš loše, oni nemaju šta da naprave – smatra Horvatova.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts