SEDAM dana poslije smrti supruge u telefonu pronašao slike koje NIJE OBRISALA: Život mu se u trenu raspao (FOTO)

Džon Polo upoznao je Mišel Meri u srednjoj školi. Za vreme odmora stalno je gledao da bude pored nje i brzo su se zaljubili jedno u drugo.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Poslije nekoliko godina zabavljanja odlučili su da se i vjenčaju. Prvo je tokom ljeta došao red na građansko vjenčanje, poslije čega su rešili da se i krajem jeseni i uzmu u crkvi, piše NBC Chicago.

1

Međutim, tokom ljeta se Mišel razboljela. Ozbiljno. Na pregledima kod ljekara pronađeno je ono najgore. I to uznapredovalo. Posljednji stadijum, piše Objektiv.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Džon i Mišel bili su očajni. Ni djecu nisu stigli da dobiju, a ona će umrijeti. I to se i desilo nekoliko dana prije zakazanog crkvenog vjenčanja. Džon je ostao sam.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Sedam dana poslije sahrane voljene Mišel Meri, u njenom telefonu pronašao je dvije slike koje su ga oborile na zemlju. Na njima je preminula supruga bila u vjenčanici koju je čuvala za crkveno vjenčanje.

2

“Na gradskom vjenčanju bili smo ‘normalno’ obučeni, a za crkveno smo se posebno spremali. Kada sam vidio njene slike počeo sam da plačem. Nisam ni znao da je tokom ljeta išla sa drugaricom da proba vjenčanicu i da se slikala u njoj. Te dvije slike ostaće mi zauvijek u sjećanju i sačuvaću ih”, napisao je Džon na Fejsbuku.

Njihova priča obišla je svijet. Sve se dogodilo 2017. godine, a Džon je prije mjesec dana postao otac prelijepe djevojčice, pošto se vjenčao drugom ženom tokom epidemije koronavirusa.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts